Karjaan Puhelin Oy

Karjaan Puhelin on länsiuusmaalainen sekä Finnet-liittoon, että Suomen Seutuverkot ry:een kuuluva tietoliikenneyhtiö. Tarjoamme internet-, tv-, ja puhe- sekä muita ICT-palveluita kuluttajille, yrityksille, yhteisöille sekä operaattoreille. Vuodesta 2008 olemme, yhtiökokouksen vahvistamaan investointisuunnitelmaan perustuen, panostaneet valokuituverkon rakentamiseen ja kuituverkon palveluihin Raaseporin, Hangon, Inkoon, Siuntion ja Kirkkonummen alueilla, joilta kuluttaja-asiakkaamme löytyvät. Yritysasiakkaita meillä on Helsingistä Hankoon. Asiakkaitamme palvelemme Karjaan asiakaspalvelupisteessä ja jälleenmyyjäverkostomme kautta myös Tammisaaressa ja Hangossa.

Paikallinen puhelinyhtiö perustettiin 26. lokakuuta 1920, jolloin tavoitteena olivat laadukkaat puhelinlinjat. Nyt toiminta on entistä monipuolisempaa ja korkeatasoinena tiedon, liikkuvan kuvan ja puheen välittäjänä haluamme auttaa toiminta-alueemme kotitalouksia, yrityksiä ja kaupunkeja menestymään ja pysymään mukana kehityksessä. Nykyaikainen valokuituverkko on kokonaan korvannut vanhan kuparipuhelinverkon, joka suljettiin vuoden 2020 lopussa. 

Lisäksi haluamme varmistaa yhtiön paikallisen omistuspohjan ja jatkaa työtä kotiseutumme hyvinvoinnin puolesta jatkossakin.


ORGANISAATIO HISTORIA VUOSIKERTOMUS TEKNOLOGIASTIPENDI OSAKKEEN OMISTAJAT TIETOSUOJA SPONSOROINTI