Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
019 278 470


Laskutus palvelee laskujen maksamiseen liittyvissä asioissa ja laskutustietojen muutoksissa. Ole yhteydessä asiakaspalveluun, mikäli kysymyksesi liittyy laskujen sisältöihin, palveluihin tai kampanjoihin. 

Karjaan Puhelimen tilinumero

IBAN-tilinumero: FI09 5549 0420 0324 40
BIC-koodi: OKOYFIHH

Sähköinen laskutus

Sähköinen laskutus on kätevä tapa hoitaa laskut. Se säästää sekä aikaa, rahaa että ympäristöä. Kun käytät sähköistä laskutusta, vältät samalla paperilaskujen laskutuslisää 1,90 €/kpl (2,90 €/kpl alkaen 1.10.2022). Alla eri sähköiset maksuvaihtoehdot.

E-lasku kuluttajille

Lähetämme mielellämme laskusi e-laskuina pankin internetpalveluun. Palvelun voit ottaa käyttöön tekemällä e-laskuilmoituksen omassa verkkopankissasi. Kun olet siellä valinnut laskutustavaksi e-laskun ja antanut viimeisimmän laskun viitenumeron yksilöintitietona, saat seuraavan laskusi e-laskuna.

Verkkolasku yrityksille

Verkkolaskutuksessa laskut lähetetään sähköisesti suoraan yrityksesi ostolaskujärjestelmään. Laskujen käsittely tehostuu ja turhat virheet vähenevät, kun laskut käsitellään sähköisesti. Sähköinen arkistointi vähentää paperimäärää ja käsityötä. Tiedot myös löytyvät tarvittaessa helposti. Ilmoita meille osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. yrityksesi verkkolaskuoperaattori ja -osoite sekä Y-tunnus ja asiakasnumero (löytyy laskulta).

Lasku sähköpostiin

Voimme myös lähettää laskusi pdf-tiedostona sähköpostiosoitteeseesi. Ilmoita meille osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. sähköpostiosoitteesi sekä asiakasnumerosi.

Minun Palveluni

Laskutustavasta riippumatta, löydät aina viimeiset laskusi Minun Palveluni -sivustolta, johon luot tunnukset tunnistautumalla pankkitunnuksillasi. 

Yleistä laskutuksesta

Olemme siirtyneet kuukausittaiseen laskutukseen, joten osalla asiakkaista käytössä ollut kahden kuukauden laskutusjakso on päättynyt. Laskutamme palvelut kuukauden puolivälissä ja eräpäivä on kyseisen kuukauden viimeinen arkipäivä.

Saat laskun, kuin palveluidesi hinta ylittää 15 euroa. Esimerkiksi, mikäli sinulla on ainoastaan tv-kortti ja Svenska-kanavapaketti, saat jatkossa laskun joka toinen kuukausi.

Mikäli kuukausittain laskuttamamme summa on erittäin pieni, saat laskun kuitenkin vähintään puolivuosittain.

Karjaan Puhelimelle osoitettavat laskut

Kaikki yrityksellemme osoitettavat laskut tulee ensisijaisesti toimittaa verkkolaskuina.
Verkkolaskuosoite (OVT-tunnus):  003702029755
Välittäjä: OpusCapita Solutions Oy
Välittäjätunnus: E204503

Mikäli verkkolaskua ei pystytä toimittamaan, tulee paperiset laskut toimittaa osoitteeseen
Karis Telefon Ab/Karjaan Puhelin Oy, PL 92957, 01051 Laskut
tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Sähköpostin liitteenä oleva lasku on oltava PDF- tai TIFF-muodossa. Otsikkokenttä tulee jättää tyhjäksi ja viesti lähettää vain tälle yhdelle vastaanottajalle.