Viaplay Talvi näyttää yli 450 talvilajien kilpailua suorana ja suomeksi selostettuna, joista noin 200 yksinoikeudella.

Tällä kaudella luvassa on entistä enemmän jännitettävää, sillä Viaplay näyttää kaikki maastohiihdon maailmancup-kisat, MM-kisat ja Suomen Cupit.

Energiakriisi koettelee meitä kaikkia ja asiakkaamme ovat kyselleet nettiyhteyksiensä toiminnasta mahdollisten tulevien sähkökatkojen aikana.

Meidän keskuksemme on varustettu varavirralla siten, että pystymme takaamaan kaikkien asiakkaidemme palveluiden toimivuuden ainakin 24 tunnin ajan sähkökatkon alkamisesta.

Huomaathan kuitenkin, että kotonasi oleva päätelaite/modeemi tarvitsee myös virtaa toimiakseen. Eli kunhan järjestät omille laitteillesi virran sähkökatkon aikana generaattorilla, akuilla tai vaikka aurinkopaneeleilla, voit käyttää nettiyhteyttä ja kaapeli-tv-palvelua normaalisti myös silloin!

Tiesitkö, että 4G- ja 5G-yhteydet tulevat katkeamaan jo noin 15 minuutin päästä sähkökatkon alusta? Puheliikenne toimii ainakin muutaman tunnin 2G- ja 3G-verkossa.

Marraskuun bonuskanava on Discovery Science kanavapaikalla 129.

Aikojen alusta asti ihminen on ollut utelias monimuotoista maailmaamme kohtaan. Discovery Science -kanavalla tutustutaan tieteeseen ja tekniikkaan, joiden avulla yritetään ratkaista arvoituksia ja mysteerejä. Discovery Science esittelee myös meitä ympäröivän tieteen ja teknologian viimeisimmät uutuudet.

Muutama esimerkki kanavan ohjelmista: How it's made, Mysteries of the missing, NASA's unexplained files ja How the universe works.

Kanava kuuluu M- ja L-kanavapaketteihin, ja sen voi valita kaikkiin Mix-kanavapaketteihin. 

Lisää kanavia Mix-tarjontaan

TVE International, ZDF, Das Erste ja RTL ovat heti tilattavissa Mix 3, 5 ja 8 -kanavapaketteihin. Katso koko kanavatarjonta tästä.

Peruskanavat, jotka päättyvät 30.11.

Päättyvät peruskanavat ovat SD-kanavat TV Viisi, Kutonen, TLC ja Frii.
HD-kanavat jatkuvat.

Maksukanavat, jotka päättyvät 30.11.

Himlen TV7, Kanal 10, Canal 24 Horas HD, Rai 2, Rai 3, DR2 HD, Euronews France, Arte HD, France 3, TV5 Monde, Kabel1, ProSieben, Sat-1, Super RTL, RTL 2, VOX, GOD channel, TV-3 International, TNT, TNT 4 ja Friday International.

Kanavapaketit, jotka päättyvät 30.11.

Kielikanavapaketit Espanja, Italia, Ranska, Saksa, Venäjä ja Pohjoismaiset päättyvät nykyisissä muodoissaan. Osa näihin paketteihin kuuluvista kanavista on jatkossa tilattavissa Mix-pakettiin.

Haluatko muuttaa nykyisen Mix-tilauksesi sisältöä, tai haluatko tilata uuden kanavapaketin?

Voit muuttaa kanavapakettisi sisältöä Omahallinnan kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Lehdistötiedote 19.10.2022

Lasten ja nuorten ruutuaika lisääntyy jatkuvasti. Länsiuusmaalaiset toimijat haluavat tehdä netin turvallisemmaksi ajanviettopaikaksi.

Uusi paikallinen videosarja opastaa nuoria turvalliseen netin käyttöön

Karjaan Puhelin on yhdessä Folkhälsanin ja Raaseporin kaupungin sivistystoimen kanssa tuottanut videosarjan, jonka tarkoituksena on opettaa nuoria käyttämään nettiä ja sosiaalista mediaa oikealla tavalla. Videoiden teemoina ovat mm. netiketti, kiusaaminen, groomaus ja lähdekritiikki. 

Lokakuun bonuskanava on Investigation Discovery kanavapaikalla 127. Kanavalla sukelletaan sekä Hollywoodin rikoksiin, että murhiin ja rikosteknisiin tutkimuksiin.

Kanava kuuluu kanavapaketteihin M ja L, ja se on valittavissa kaikkiin MIX-paketteihin.

 • Tee kanavahaku tarvittaessa.
 • Huomioi, että bonuskanava vaihtuu vasta maanantaina 3.10.

Toivomme saavamme laskut ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta toimittaa verkkolaskuja tai lähettää laskuja sähköpostilla, voitte lähettää paperilaskut skannauspalveluosoitteeseen. Emme vastaanota laskuja käyntiosoitteeseemme.

Uudet laskutiedot alla. 

Kanavatarjontaamme on lisätty kaksi ultra HD-kanavaa. UHD-kanavat edellyttävät vastaanottoon sopivaa UHD/4K-laitetta.

 • V sport ultra HD
  Kanavapaikka: 455
  Kanavapaketti: V premium
  Tämä UHD-kanava tarjoaa entistä paremman katselukokemuksen huikealla kuvanlaadulla ja uskomattomilla yksityiskohdilla. Kanavalla näytetään mm. Formula 1 Grand Prixit suomeksi selostettuina, sekä otteluita Valioliigasta ja Bundesliigasta suorina lähetyksinä. 

 • Liiga 9 UHD
  Kanavapaikka: 199
  Kanavapaketit: Telia Liigapassi och C More Total+

  Kanava lähettää vähintään kaksi viikottaista Liiga-peliä huipputarkalla Ultra HD -laadulla.

C More vahvistaa urheilutarjontaansa, kun amerikkalaisen jalkapallon ykkössarja NFL rantautuu C Moreen jo perjantaina. Uuden mediaoikeuksien sopimuksen myötä NFL:n otteluita seurataan C Moressa aina kevääseen 2025 saakka.

C Moren sopimus kattaa runkosarjan jokaiselta kierrokselta kuusi suoraa ottelua. Sunnuntai-iltaisin ohjelmistoon kuuluu myös seitsemän tunnin mittainen NFL RedZone, jossa seurataan koko kierroksen tapahtumia suorassa lähetyksessä. Lisäksi C Moressa nähdään NFL:n Euroopassa pelattavat ottelut samoin kuin kaikki pudotuspelit ja kauden huipentava Super Bowl.

NFL kuuluu jatkossa kanavapaketteihin C More Sport, C More Total ja C More Total+. 

TARJOUKSET 

GINX Esports TV kanavapaikalla 237 on maailman ensimmäinen ja suurin esportkanava. Kanavan tavoitteena on laajentaa esportsnäkyvyyttä ja kiinnostavuutta kaikille urheilusta kiinnostuneille. Ginx Esports TV tekee Lontoon konttoristaan yhteistyötä maailmanlaajuisten yhteistyökumppaneiden kanssa varmistaakseen esportsfaneille laajan sisällön sekä esports-viihdettä, että live-turnauksia 24/7.