Uusi ohjelmistoversio on nyt saatavilla Zhone 2727-modeemiin! Lataa uusin ohjelmistoversio käynnistämällä modeemi uudelleen.

Voi olla, että joitakin käyttäjäkohtaisia asetuksia, kuten admintilin salasana, pitää asettaa uudelleen päivityksen jälkeen. 

Lisätiedot tuetuista laitteista löydät täältä.

 • 17.9.2019 Deutsche Welle -kanava muuttuu HD-kanavaksi. Kanavapaikka pysyy ennallaan.
 • 1.10.2019 MTV-kanava (Music TV) muuttuu Paramount Network -kanavaksi, joka MTV:n suosituimpien sarjojen lisäksi esittää elokuvia. Kanavapaikka pysyy ennallaan.
 • 1.10.2019 Mix-kanavapaketteihin sisältyvä MTV Music -kanava muuttuu MTV-kanavaksi. MTV esittää pääosin reality- ja komediasarjoja. Kanavapaikka pysyy ennallaan.

Tee kanavahaku, mikäli uusi kanava ei automaattisesti näy televisiollasi. 

Aloitamme vanhan puhelinverkon purkutyöt karttaan piirretyllä alueella syyskuun alussa. Tavoitteenamme on saada koko alue siivotuksi viimeistään talven aikana. Toivomme alueen asukkailta ymmärrystä töitä kohtaan. Urakoitsija tulee liikkumaan ja työskentelemään maastossa ja pihoissa vanhojen linjojen mukaisesti.

Käytännön asioissa pyydämme teitä olemaan yhteydessä paikalla olevaan urakoitsijaan tai pääurakoitsijaamme N3M. Heidän yhteyshenkilönsä on Kristoffer Lundström, 044 345 7252, kristoffer.lundstrom(at)n3m.fi.

Tervetuloa keskustelemaan kuidusta kanssamme lauantaina 10. elokuuta: 

klo 10–11.30 Rågön pumppuhuoneella sekä
klo 12–13.30 Lillgårdilaisten Elojuhlassa Lahnatien rannassa.

Laajennamme kuituverkkoa Höstnäsin alueella ensi vuonna ja vanhat kuparipalvelut suljetaan 31.10.2020. Nyt on aika varmistaa kuituliittymä kiinteistöllesi! Linkki tapahtumaan Facebookissa.


Yhteystiedot: Jonna Kankaanpää 044 744 4690, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Elokuussa tulemme osallistumaan sekä Degerbyn päivään että Siuntion päivään.

DEGERBYN PÄIVÄ
Aika: Lauantaina 3.8 klo 10-14.
Paikka: Degerbyn keskusta

Sijaitseeko kiinteistösi Itä-Inkoon vesiosuuskunnan alueella? Rakensimme kuituverkon Degerbyn kylälle kesällä 2018, ja nyt suunnitelmissamme on verkon laajentaminen yhteistyössä tuoreen vesiosuuskunnan kanssa. Paikan päällä voit tehdä ennakkotilauksesi kuituliittymästä kiinteistöösi Itä-Inkoon vesiosuuskunnan alueella. Lue lisää projektista. 

SIUNTIO-PÄIVÄ
Aika: Lauantaina 31.8 klo 10-14.
Paikka: Sjundeå svenska skola

Onko sinulla tarvetta nopealle, pätkimättömälle ja turvalliselle nettiyhteydelle, joka takuuvarmasti riittää myös tulevaisuudessa? Eiköhän! Olemme paikalla Siunton päivänä vastaamassa kysymyksiisi. Lisää tietoa tulossa.


Tulethan juttelemaan kanssamme!

Heinäkuu täynnä huippuviihdettä C Moressa!

 • Kesäloman suosikeista mainintana ohjelmistossa nyt olevat Vida, Riviera, Younger, tämän kuukauden lopulla tulossa Sunnuntailounas ja elokuussa Sweetbitter ja alkuperäissarjauutuus Ruotsista Sokaistuneet (Fartblinda).
 • Elokuvista vahvalla suosituksella ohjelmistossa olevat Dunkirk, Mile 22, Geostorm ja Viktoria ja Abdul sekä 30.6. ensi-iltansa C More -suoratoistossa saanut kotimainen Pamela Tolan ohjaama Swingers.
 • Lapsille: Lego Elokuva, Happyfeet 1 & 2, Iqbal ja Intian jalokivi, Lego Ninjago elokuva, sekä norjalainen elokuva Karsten och Petra på skattejakt.
 • Tämän viikon kärjet: Moto GP Saksassa, Yleisurheilun Timanttiliiga Lausannessa, Golfin GPA Tour, sarjan Kämppä tyhjänä uusi kausi, dokumentti Maria by Callas, Lego Elokuva, Happy Feet 1 & 2.
 • Heinä-elokuun urheilukärjet: Formula1, Timanttiliigan Euroopan osakilpailut ja US Outdoor Championships.

Urheilutarjonta ei heikkene heinäkuussakaan Viasatilla ja Viaplay-suoratoistopalvelussa!

 • Jalkapallon parissa on luvassa mm. Copa American ratkaisuottelut, Valioliigan Asia Trophy, Audi Cup ja Liverpoolin harjoitusotteluita. Lisäksi Belgian liigan kausi alkaa 26.7.
 • Heinäkuun golfkattaus pitää sisällään major-turnaus The Open Championshipin, World Golf Championshipin Invitational-turnauksen, sekä tietenkin European Tourin ja LPGA Tourin kisoja.
 • Leffapuolella ensi-illassa nähdään odotettu Disneyn Pähkinänsärkijä ja neljä valtakuntaa ja Marvel Comicsin hahmoon perustuva Venom. Jännitystä voi hakea A Simple Favor tai toimintapätkä The Equalizer 2 -elokuvien parista.
 • Tämän viikon kärjet: Pähkinänsärkijä ja neljä valtakuntaa, Colette, Slender Man, Copa America 2019, LPGA Tour Thornberry Creek Classic, European Tour Dubai Irish Open, darts US Masters.
 • Muistathan myös, että Viasatin urheilusisällön tilaajana Viaplay Total on sinulle avoinna 31.7.2019 asti. Aktivoi Viaplay heti.

TILAA C MORE | TILAA VIASAT &/ VIAPLAY 

SuomiAreenaTV-kanavan lähetykset jatkuvat myöskin tänä kesänä ja lähetyksiin ei enää ole pitkä aika. Kanavan lähetykset alkavat viikkoa ennen tapahtumaa, joka järjestetään tänä vuonna 15. – 19.7.2019 Porissa. Vuoden teemana on tulevaisuuden osaaminen ja innovaatiot.

Tapahtuman puhujia ovat muun muassa presidentti Tarja Halonen, seikkailija Riku Rantala ja yrittäjä Peter Vesterbacka, sekä muutamat toimittajat ja kotimaiset tubettajat. Puheenvuoron saavat myös Jenni Haukio, Mark Levengood, ja monet poliitikot, kuten pääministeri Antti Rinne, sisäministeri Maria Ohisalo, opetusministeri Li Andersson ja puolustusministeri Antti Kaikkonen.

Kanavapaikka: 265.

Olemme suljettuna juhannusaattona 21.6. Hauskaa juhannusta!

Karjaan Puhelin osallistuu talonrakentajan unelman luomiseen lahjoittamalla kuituliittymän tulevana Inkoon päivänä huutokaupattavalle tontille. Myös hyväntekeväisyyshuutokaupassa tuodaan tarjolle yksi kuituliittymä. 

Inkoon päivänä lauantaina 29.6.2019 huutokauppakeisari Aki Palsanmäki isännöi huutokauppaa, jonka pääkohde on pientalotontti luonnonkauniilla alueella, kirkonkylän ja Inkoon hyvien palvelujen välittömässä läheisyydessä. Karjaan Puhelin lahjoittaa kuituliittymän tontille, ja lupaa että ostaja saa uudisrakennuksensa liitettyä kuituverkkoon viimeistään, kun talo on muuttovalmis. Tonttihuutokaupan lisätietoihin voi tutustua lähemmin Inkoon kunnan kotisivuilla.

Palsanmäki isännöi myös hyväntekeväisyyshuutokauppa, jossa kaupataan yksi Karjaan Puhelimen kuituliittymä. Liittymän lähtöhinta on 200 € ja kaikki tämän ylittävät tuotot käytetään lasten ja nuorten vapaa-ajantoimintojen edellytysten parantamiseksi Inkoossa.

Huutokaupattava kuituliittymä voidaan toimittaa omakotitaloon tai paritaloon kaikilla valmiiksi rakennetuilla kuitualueillamme tai tämän vuoden rakennusalueilla. Mikäli talo sijaitsee kyseisten alueiden sisällä, liittymä toimitetaan tämän vuoden aikana. Myös Inkoon ja Siuntion keskusta-alueiden kiinteistönomistajat voivat osallistua huutokauppaan. Katso tarkempi aluerajaus alla olevista kartoista. Mikäli kiinteistö sijaitsee alueella, jossa rakennustöitä ei vielä ole aloitettu, toimitus tapahtuu viimeistään ensi vuoden loppuun mennessä.

Saatavuus omaan osoitteeseen suositellaan tarkistamaan jo etukäteen. Tämän voi tehdä kirjoittamalla osoitteensa hakukenttään, ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun tai tiedustelemalla asiaa Inkoon päivänä paikalla A08.

Päättyneiden huutokauppojen jälkeen sovimme käytännön asioista kuituliittymien uusien omistajien kanssa. Tontin ostaja kaivaa putken talolta tielle muiden infrakaivuiden yhteydessä. Karjaan Puhelin kaivaa tai vetää kuidun perille talolle saakka henkilölle, joka huusi itsellensä kuituliittymän. Tämän jälkeen modeemi asennetaan talon tekniseen tilaan tai muuhun sopivaan paikkaan Karjaan Puhelimen yleisten toimitusehtojen ja -käytäntöjen mukaisesti. Talon sisäverkko jää talonomistajan vastuulle.

Toivotamme kaikille huutokauppaan osallistuville onnea!Lisätiedot
Myynti- ja markkinointipäällikkö Jonna Kankaanpää 044 744 4690, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Inkoon päivänä lauantaina 29.6.2019 löydät meidät toripaikalta A08, tule mielellään keskustelemaan ja kyselemään sinua mietityttävistä kuituasioista, kuten kuituliittymän hyödyt, saatavuus tai suunniteltu aikataulu juuri sinun osoitteellesi!

Osallistumme talonrakentajan unelman luomiseen LAHJOITTAMALLA KUITULIITTYMÄN Inkoon päivänä huutokaupattavalle tontille!