Lehdistötiedote 22.3.2023

Karjaan Puhelin laski yhdessä Finnet-liiton sekä muiden valokuitutoimijoiden kanssa valokuidun hiilijalanjäljen. Tutkimus teetettiin Green Carbon -tutkimustalolla.

Nämä muutokset astuvat voimaan tänään 1.3.2023:

Kuukauden bonuskanava on TotoTV 6 kanavapaikalla 295. TotoTV:n kanavat tuovat hevosurheilun ystävälle vuosittain yli 600 suoraa ravilähetystä. Kotimaisen raviurheilun lisäksi TotoTV:stä voi seurata kansainvälisiä huippulähtöjä ja -kisoja ympäri maailman.

Keskiviikkona 1.3.2023 seuraavat kanavat lisätään tarjontaamme:

  • Kanal 10 -kanava lisätään Svenska-kanavapakettiin kanavapaikalle 286. Kanavapaketin hinta ei muutu. Ne asiakkaat, joilla on Svenska -kanavapaketti tilattuna ja haluavat nähdä myös Kanal 10 -kanavan, tulee mahdollisesti tehdä kanavahaku.

  • TotoTV 7 Extra -kanava lisätään Toto TV -kanavapakettiin kanavapaikalle 296. Kanavapaketin hinta ei muutu. Ne asiakkaat, joilla on Toto TV -kanavapaketti tilattuna ja haluavat nähdä myös TotoTV 7 Extra -kanavan, tulee mahdollisesti tehdä kanavahaku.

Viaplay Group on hankkinut MotoGP-moottoripyöräilyyn™ yksinoikeudet Suomeen.

Vuoden 2023 FIM MotoGP™ -kausi käynnistyy 26.3. Portugalista. Kausi sisältää 21 adrenaliinintäytteistä kisaa 18 eri maassa päättyen 26.11. ajettavaan Valencian kisaan.

Uusi, kuuden vuoden sopimus vahvistaa Viaplayn asemaa maailmanluokan moottoriurheilun suoratoistokotina. Viaplay Groupin oikeuksiin Suomessa kuuluvat jo ennestään mm. Formula 1 -lähetykset, INDYCAR-sarja, Formula 2 ja Formula 3 -sarjat, NASCAR, Porsche Supercup, IMSA Series, Nürburgring 24 Hours, Ferrari Challenge ja DTM.

Elisa Viihde Viaplayssa tullaan näkemään vuosittain jopa 400 tuntia maailman johtavaa moottoripyöräilysarjaa vuoteen 2028 asti. MotoGP:llä on erittäin laaja maailmanlaajuinen fanikunta, ja laji on erittäin suosittu myös suomalaisten moottoriurheilufanien keskuudessa.

Lue Viaplayn tiedote

Kaikki toiminnot yhdistetään samaan sovellukseen, joten käyttäjän ei jatkossa tarvitse käyttää useita sovelluksia. 

Tämä tarkoittaa, että eri sovelluksissa olleet palvelun osat SAFE, FREEDOME ja ID PROTECTION yhdistetään samaan sovellukseen: F-Secure Total. 

Tämän muutoksen myötä laitteidesi, yhteyksiesi ja henkilötietojesi suojaus on entistäkin kätevämpää.

Karjaan Puhelin kasvaa ja haluaa kehittää erityisesti B2B-myyntiään. Etsimme nyt kollegaa, joka on kiinnostunut teknisistä ratkaisuista, nauttii sosiaalisesta ja monipuolisesta työympäristöstä ja omaa vahvat myyntitaidot.

NHK World Japan kanavapaikalla 359 on japanilaisen public service -organisaation kansainvälinen palvelu. Kanava tarjoaa katsojalle japanilaista näkökulmaa uutisille, kulttuurille ja perinteille.

V premium -kanavapaketin normaalihinta 39,95 €/kk nousee 44,95 euroon.

Suoratoistopalvelu Elisa Viihde Viaplay Totalin normaalihinta 39,99 €/kk nousee 44,99 euroon.

Uudet hinnat astuvat voimaan 1.3.2023.