Uusia kuituverkon laajennusalueita kartoitetaan

Kuituverkkomme on laajentunut Inkoossa vauhdilla viime vuosina. Kaikille jo kuiduttamillemme alueille voit edelleen tilata liittymiä yllä olevan saatavuushaun kautta tai palvelupisteissämme. 

Tälle vuodelle on jo tehty rakennuspäätös Rantatie-Suurkirkontie-alueelle ja muutamia pieniä yhteistyökaivuita sähköyhtiön kanssa on suunnitteilla. Pohjois-Inkoossa Västanby-Linkulla-alueella kaivuut alkavat heti kevään koittaessa.

Myös Itä-Inkoon vesiosuuskunnan alueen asukkaat voivat tilata jo liittymiä osalla alueesta, muutoin ilmoittaa kiinnostuksensa. Toivomme kovasti heidän kaivuutöidensä pääsevän pian alkuun, jotta näillekin alueille saataisiin samassa yhteydessä rakennettua kuituverkkoa. 

TILAA LIITTYMÄSI 

Muitakin uusia alueita voisi vielä mahtua tämän vuoden projektilistalle, joten ilmoitathan kiinnostuksestasi, mikäli saatavuushakumme ei tarjoa sinulle suoraan liitymää!

ILMOITA KIINNOSTUKSESI 

Jo aiemmin kuituverkkoa on rakennettu lähes kaikilla kuntakeskuksen asuinalueilla (mm. Ritomten, Betesmarken, Dal, Katajanokka, Haga) sekä mm. Degerbyssä, Fagervik-Barölandet- sekä Torp-Inkoon asema-Västankvarn-alueilla sekä kunnan kaavoittamille uusille tonteille. Näiden alueiden asukkaat voivat edelleen tilata meiltä liittymiä. Tarkista liittymän hinta ja saatavuus sivun ylälaidan hausta. 

Vielä rakentamattomilla alueilla asukkaiden ja kiinteistöjen omistajien on tärkeää ilmoittaa kiinnostuksestaan, jotta osaamme suunnata investointimme oikein. Nyt on siis oikea aika vaikuttaa seuraaviin rakennuspäätöksiimme ja varmistaa itselleen parhaat palvelut valokuidulla!    

Taloyhtiöiden ja yritysten liittymät rakennetaan ja toimitetaan tilausten perusteella

Kysy tarjousta osoitteeseenne suoraan taloyhtiömyynnistä tai yritysmyynnistä!

TALOYHTIÖT YRITYKSET 

Inkoolla mahdollisuus nousta digikunnaksi

Olemme vuodesta 2008 lähtien rakentaneet kuituverkkoa Raaseporissa ja Hangossa koteihin ja Hangon ja Helsingin alueella yrityksiin. Kuituverkkoa laajennetaan parhaillaan Inkoossa, Siuntiossa ja Kirkkonummella. Kartoitamme jatkuvasti inkoolaisten kiinnostusta sekä uusia rakennusalueita tuleville vuosille. 

Viestintäviraston tilaston mukaan Inkoo on pahasti perässä esim. Raaseporia ja Lohjaa nopeiden kiinteiden yhteyksien saatavuudessa. Nopeat ja toimintavarmat kuitupohjaiset tietoliikenneyhteydet ovat tärkeä kasvun lähde ja kunnan tulevaisuuden turvaaja. Ne mahdollistavat etätyöskentelyn, yrittämisen sekä kaikki hyöty- ja viihdepalvelut yhä digitalisoituvassa yhteiskunnassamme. Myöskään toimivaa 5G-verkkoa ei alueelle voida rakentaa ilman kunnollista kuidun muodostamaa ”juuristoa”. Etenkin 5G-signaalin hyvä kuuluvuus sisätiloissa edellyttää kuitua kiinteistölle asti.

Jatkamme projektia edelleen tulevina vuosina ja on tärkeää, että ilmoitat kiinnostuksestasi. Uudet myynti- ja rakennusalueet valitaan asukkaiden kiinnostuksen perusteella.

Lue Inkoon kunnan vierailusta luonamme (10/2018)
Lue Inkoon kunnan tiedote 

Miksi valokuitu? 

Valokuitu takaa vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden, mikä helpottaa arkea ja tuo laatua vapaa-aikaan, sekä yritystoimintaan. Keskeisin syy on vakaa ja lähes äärettömän nopea siirtokapasiteetti, jonka valokuitu tarjoaa. 

Valokuituyhteys on luotettava, eikä siinä ole ruuhkautumisen vaaraa. Yhteyden laatu ei myöskään heikkene etäisyyden kasvaessa. Kuituliittymän kautta voi käyttää kaikkia saatavilla olevia sähköisiä palveluita nyt ja tulevaisuudessa. Se korvaa nykyiset ADSL-laajakaistat, mokkulat, tv-antennit, satelliitti-tv-palvelut, lankapuhelimet jne. 

Lue lisää sivulta suomitarvitseekuitua.fi

Mitä teen seuraavaksi? 

Ilmoita heti kiinnostuksesi! Voit kysyä lisätietoja ja ilmoittaa kiinnostuksesi toki myös puhelimitse numerossa 019 278 480. Olet myös erittäin tervetullut käymän palvelupisteessämme Karjaan Laaksokadulla tai Tammisaaren Koivuniemenkadulla.

Tärkeää on tässä vaiheessa ilmoittaa meille yhteystietosi, jotta saamme sinuun yhteyttä, kun projekti etenee ja pystymme kertomaan tarkemmasta rakennusaikataulusta alueellasi.

ILMOITA KIINNOSTUKSESI  

Muutamia optisen kuidun etuja: 

  • Häiriötön ja nopea internetyhteys, joka sopii esimerkiksi etätyöskentelyyn, verkkopelaamiseen tai tv:n katseluun verkossa. Nopeudet tänään 1 Gbit/s, verkon kapasiteetti skaalattavissa tulevaisuuden moninkertaisiin tarpeisiin.  

  • Naapureiden netin käyttö ei vaikuta oman liittymäsi toimintaan. Kuituliittymämme kautta saat laajakaistan ja erittäin laajan kaapeli-tv-tarjonnan paikalliselta operaattoriltasi.

  • Kaapeli-tv:n ansiosta voit korvata kuidulla myös tulevan antenniverkon T2-siirtymän vaatimat antenni- ja laiteinvestoinnit.

  • Saat yhteyden meihin helposti ja palvelemme sinua sujuvasti molemmilla kotimaisilla! 

  • Kuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja tarjoaa sujuvan yhteyden kaikkiin maailman verkkopalveluihin.