Suosittele kaveriasi tilaamaan Kuitukaistan tai OmaKuitu-paketin, niin saatte ilmaista surffausta. Mikäli uusi Kuitukaista kytketään asuntoyhtiöön, saavat molemmat yhden ilmaiskuukauden. Mikäli uusi asiakas tilaa omakotitaloonsa uuden kuituliittymän, molemmat saavat kaksi ilmaiskuukautta Kuitukaistaa tai OmaKuitu-pakettia. 

Suosittelijalle tarjoamme ilmaiskuukauden vaihtoehdoksi joko uutta modeemia (mikäli asut asuntoyhtiössä) tai langattoman verkon lähetintä (mikäli asut omakotitalossa).

Kampanjasivulle!

Onneksi ei tarvitse käydä ulkona liukkaassa kelissä, kun koko maailma tuodaan omaan olohuoneeseen viikonloppuna. Nauti vapaassa katselussa olevista maksukanavista perjantaista sunnuntaihin 15-17.2. Ensimmäisen valtakunnallisen televisioviikon kunniaksi kaapeli-tv-asiakkaitamme hemmotellaan, kun sekä C More, Viasat että Discovery tarjoavat ilmaiskatselua.

Haloo Inkoo! Olemme Inkoon S-Marketissa perjantaina 15.2 klo. 16-19, tulethan moikkaamaan!

Mitä kuituyhteydessä on niin hyvää? Miksi minun tulisi liittyä kuituverkkoon? Nouseeko kiinteistöni arvo, mikäli liityn? Miten kuitu käytännössä toimii? Tule kysymään meiltä. Paikan päällä voit tehdä tilauksen jo rakennetulle kuituverkkoalueelle, tai ilmoittaa kiinnostukseksi kuituverkon mahdolliselle rakennusalueelle.

Kaikkien Facebook-tapahtumasta "osallistuneiden" ja "kiinnostuneiden" kesken arvotaan herkkukori, jonka saa noutaa Inkoon S-Marketista.

Moderni 2018 valmistunut toimistotila (n. 50 m2) vuokrataan Tammisaaren keskustassa, osoitteessa Koivuniemenkatu 12. Mahdollisuus yhteiskeittiöön/kahvihuoneeseen. Vesikiertoinen lattialämmitys, viilennys ilmastoinnin kautta ja mahdollisuus nopeaan kuituliittymään. Sähkö, vesi ja lämmitys sisältyvät vuokraan.

Tarkemmat tiedot:
Raseborgs stadsnät
Magnus Henriksson
tfn/puh. 019 278 41
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Maailman älykkäin tie rakentuu Siuntion ja Karjaan välille Karjaan Puhelimen kuidun varaan. Tähtäimessä on reilut kuusisataa 5G-valaisinpylvästä, parempi turvallisuus ja tulevaisuuden tieliikenteen kehittäminen yhteistyössä Nokian, Inkoon kunnan ja Tammisaaren Energian kanssa.

Lue lisää Inkoon kunnan sivuilta sekä Tekniikka & Talous -artikkelista.

IMG 9099 webb

Kunnanjohtaja Robert Nyman (Inkoon kunta), toimitusjohtaja Henrik Ekblom (Karjaan Puhelin), Kunnanhallituksen puheenjohtaja Henrik Wickström (Inkoon kunta) ja toimitusjohtaja Frank Hoverfelt (Tammisaaren Sähkö) tulevan älytien varrella.

IMG 9085 webb

Henrik Ekblom esittelee alueen tietoliikenneinfrastruktuuria lehdistölle. 

 

Kuvat: Benjamin Lundin / Inkoon kunta

 

Telia ilmoitti äskettäin lopettavansa lankapuhelinpalvelut vuoden 2019 aikana. Lisäksi monet operaattorit ovat jo pitkään purkaneet vanhoja verkkoja etenkin syrjäisemmiltä seuduilta. Valokuitu ja mobiiliratkaisut ovat jo pitkälle korvanneet kuparijohdot, jotka noin sadan vuoden ajan ovat toimineet Suomen tiedonsiirtoverkkojen perustana. Vanhan kupariverkon kaapelit ovat vanhentuneita, eikä sen tekniikan tarjoama kapasiteetti enää riitä tämän päivän ja tulevaisuuden tiedonsiirtotarpeisiin.

Yhteistyössä Viasatin kanssa tarjoamme kaikille kaapeli-tv-asiakkaillemme ilmaisen Super Bowl viikonlopun. Vietä uskomaton viikonloppu huippu-urheilun parissa Viasatin kanavilla!

Torstai 31.1. klo 11-14
Perjantai 1.2. suljettu

Jälleenmyyjämme, vikailmoituspuhelin sekä helpdesk palvelevat normaalisti. Pahoittelemme mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa, ja avaamme ovemme normaalisti taas maanantaina 4.2.

MTV Finland HD ja TLC HD kuuluvat 15.1.2019 lähtien kanavatarjontaamme.

MTV Finland HD on teräväpiirtoversio kanavanumerolla 60 näkyvästä MTV-kanavasta. HD-versio näkyy jatkossa kanavanumerolla 61. Kanavan ohjelmistoon kuuluu muun muassa amerikkalaisia reality- ja draamasarjoja.

TLC HD näkyy kanavanumerolla 31, ja on teräväpiirtoversio kanavanumerolla 11 näkyvästä TLC-kanavasta. TLC on värikäs viihdekanava suunnattu lähinnä nuorille naisille. Ohjelmisto tarjoaa energistä viihdettä, kuten yllättäviä tositarinoita, häähaaveilua, herkuttelua ja muotia. Pääset tutustumaan erilaisiin todellisuuksiin, kohtaloihin ja kulttuureihin.

Useimmat televisiot ja digiboksit löytävät uudet kanavat automaattisesti. Käyttämästäsi vastaanottimesta riippuen voit kuitenkin joutua palauttamaan laitteen tehdasasetukset ja/tai tekemään uuden kanavahaun.

Viime päivien myrskykeskustelujen käydessä kuumana ja N3M:n urakoitsijoiden raivatessa Ahvenanmaalla olette varmasti huomanneet, että täällä meillä kuitupalvelut toimivat. Aapeli-myrsky ei saanut aikaan minkäänlaista tuhoa kuitukaapeleille eikä myöskään tekniselle laitteistolle.

Kaapeleiden kaivaminen maahan on vaativaa kaikille osapuolille verkon rakennusvaiheessa, mutta palkitsee myrskyjen myllertäessä. Olemme myös varmistaneet keskustemme sähkönsaannin, mikä tarkoittaa, että kuitupalvelut pysyvät käynnissä myös sähkökatkojen aikana.

Mikäli käytössäsi on varavirtalähde kuten UPS tai generaattori, josta saat virtaa kuitumodeemiisi, voit siis käyttää palveluitasi myös sähkökatkon aikaan! Generaattoria käyttäessäsi varmista, että se soveltuu herkän elektroniikan sähkönsyöttöön.

Tästä voit lukea Ylen artikkelin Aapeli-myrskyn vaikutuksista