Viaplay -suoratoistopalvelu kanavapakettien tilaajille

Kun tilaat meiltä V sport, series & film -kanavapaketin, saat käyttöoikeuden vastaavaan Viaplay-suoratoistopalveluun. Viaplayn sisältö riippuu valitusta V sport, series & film -paketista:

 • V series & film: Viaplayn elokuvat ja sarjat
 • V premium: Viaplay Total (elokuvat, sarjat, kaikki urheilusisältö sis. golf)
 • V sport golf: Viaplayn golftarjonta

Suoratoistopalvelu erikseen

Ole yhteydessä asiakaspalveluun, mikäli haluat tilata suoratoistopalvelun erillisenä palveluna. Tarjoamme seuraavat suoratoistopalvelut minkä tahansa muun palvelun yhteydessä: 

 • Viaplay Leffat & Sarjat 12,99 €/kk (vain elokuvat ja sarjat)
 • Viaplay Total 44,99 €/kk 

 

Käyttöönotto: 

 1. Aloita menemällä osoitteeseen signup.viaplay.fi ja seuraa sivulla annettuja ohjeita.

 2. Tarvittaessa saat lisäapua koostamistamme käyttöohjeista

 3. Rekisteröintiä varten tarvitset kaapeli-tv-palveluiden omahallintatunnuksen. Mikäli sinulla ei vielä ole tunnusta tai sinulla on muuta kysyttävää, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Katso missä ja milloin haluat, myös offline-tilassa

Viaplayta voi katsoa tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella, pelikonsolilla, Chromecastilla, Apple TV:llä tai Smart TV:llä. Valitset itse missä ja milloin haluat katsoa. Voit myös aloittaa ohjelman katsomisen vaikka tietokoneella, pysäyttää kesken ja jatkaa samasta kohtaa tabletilla. Toimii kaikilla Viaplay-alustoilla. 

Viaplay-sovelluksen avulla voit ladata sisältöä älypuhelimelle tai tabletille ja katsoa ilman nettiyhteyttä vaikkapa lennolla, automatkalla tai mökillä. Voit katsoa ohjelmia koko EU:n alueella ja ladata sisältöjä laitteellesi ja katsoa niitä offline-tilassa.

 

Viaplay Leffat & Sarjat

Viaplay-suoratoistopalvelusta näet laajan valikoiman Hollywood-leffoja, kansainvälisiä menestyssarjoja, kotimaista sisältöä ja pohjoismaiset Viaplay-sarjat. Lisäksi Viaplaysta löytyy kattava valikoima lastenohjelmia. Elokuvat ja sarjat kulkevat mukana kaikissa laitteissasi: katso tietokoneen ruudulta tai puhelimesta, tabletista, pelikonsolista ja smart tv:stä.

Paljon katsottavaa koko perheelle! 

 • Laaja kattaus uusimpia elokuvia – joka viikko uutta katsottavaa
 • Kansainvälisten huippusarjojen lisäksi kotimaista sisältöä ja pohjoismaiset suosikkisarjat
 • Runsaasti katsottavaa myös lapsille – elokuvia ja sarjoja

 

Viaplay Total

Viaplay Total -paketilla näet laajan kattauksen huippu-urheilua, kuten Formula 1:sen, Valioliigan, Bundesliigan, UEFA Europa ja Conference Leaguen, jääkiekon MM-kilpailut, NHL:n ja MotoGP:n, sekä laajan valikoiman Hollywood-leffoja, kansainvälisiä menestyssarjoja, kotimaista sisältöä ja pohjoismaiset Viaplay-sarjat. Lisäksi palvelusta löytyy kattava valikoima lastenohjelmia. SIsällöt kulkevat mukana kaikissa laitteissasi: katso tietokoneen ruudulta tai puhelimesta, tabletista, pelikonsolista ja smart tv:stä.

Paljon katsottavaa koko perheelle!

 • Laaja kattaus uusimpia elokuvia – joka viikko uutta katsottavaa
 • Kansainvälisten huippusarjojen lisäksi kotimaista sisältöä ja pohjoismaiset suosikkisarjat
 • Runsaasti katsottavaa myös lapsille – elokuvia ja sarjoja
 • Maailmanluokan urheilua suorina lähetyksinä