Uusia kuituverkon laajennusalueita kartoitetaan ja tämän vuoden rakennusalueilla myynti käynnissä

Valokuituverkkomme rakentaminen Siuntiossa alkoi pari vuotta sitten ja on edennyt vauhdilla. Jo kuidutetuille alueille Störsvikissä sekä kuntakeskuksessa (Aleksis Kiven tien, Säästöpankin/Bollstadintien, Billskogintien/Peltokujan, Sudenpolun/kujan alueella ja Palonummella sekä Härkähaassa) voit edelleen tilata liittymiä yllä olevan saatavuushaun kautta tai palvelupisteissämme. 

Tänä vuonna laajennamme verkkoamme ainakin Tyyskylä/Pappilantie/Purnus-aluella sekä rakennamme runkokaapelia Siuntiontie-Degerbyntie-Billskogintie-reitille. Näiden alueiden asukkaden tulee tilata liittymänsä viimeistään helmikuussa, jotta heidän talokaapelinsa ehtivät mukaan suunnitteluun ja kaivuutöihin. Ole siis nopea ja tilaa liittymäsi nyt! 

Lisäksi myynnissä on tälle vuodelle seuraavat alueet, joiden rakennyspäätökset tehdään heti, kun tilauksia on saatu riittävästi: Haaga (vain muutama tilaus lisää tarvitaan!), Jokitie-Kulmatie-Rinkelitie, Nordanvik, Sköldvik, Broända sekä Böle. Tilaa liittymäsi näille alueille nyt, niin saamme rakennuspäätökset tehtyä ja suunnittelutyöt käyntiin! 

TILAA LIITTYMÄ 

Mielellämme kuulemme myös muista alueista, joiden asukkaat olisivat kiinnostuneista nykyaikaisista ja luotettavista kiinteän verkon palveluista. Asukkaiden ja kiinteistöjen omistajien on siis tärkeää ilmoittaa kiinnostuksestaan, jotta osaamme suunnata investointimme oikein. Nyt on oikea aika vaikuttaa ensi vuoden rakennuspäätöksiimme ja varmistaa itselleen parhaat palvelut valokuidulla!

Taloyhtiöiden ja yritysten liittymät rakennetaan ja toimitetaan tilausten perusteella

Kysy tarjousta osoitteeseenne suoraan taloyhtiömyynnistä tai yritysmyynnistä!

TALOYHTIÖT YRITYKSET 

Siuntiolla mahdollisuus nousta digikunnaksi

Olemme vuodesta 2008 lähtien rakentaneet kuituverkkoa Raaseporissa ja Hangossa koteihin ja Hangon ja Helsingin alueella yrityksiin. Kuituverkkoa laajennetaan parhaillaan Inkoossa, Siuntiossa ja Kirkkonummella. Kartoitamme jatkuvasti siuntiolaisten kiinnostusta sekä uusia rakennusalueita tuleville vuosille.

Viestintäviraston tilaston mukaan Siuntio on pahasti perässä esim. Raaseporia ja Lohjaa nopeiden kiinteiden yhteyksien saatavuudessa. Nopeat ja toimintavarmat kuitupohjaiset tietoliikenneyhteydet ovat tärkeä kasvun lähde ja kunnan tulevaisuuden turvaaja. Ne mahdollistavat etätyöskentelyn, yrittämisen sekä kaikki hyöty- ja viihdepalvelut yhä digitalisoituvassa yhteiskunnassamme. Myöskään toimivaa 5G-verkkoa ei alueelle voida rakentaa ilman kunnollista kuidun muodostamaa ”juuristoa”. Etenkin 5G-signaalin hyvä kuuluvuus sisätiloissa edellyttää kuitua kiinteistölle asti.

Jatkamme projektia edelleen tulevina vuosina ja on tärkeää, että ilmoitat kiinnostuksestasi. Uudet myynti- ja rakennusalueet valitaan asukkaiden kiinnostuksen perusteella.

ILMOITA KIINNOSTUKSESI  

Miksi valokuitu?

Valokuitu takaa vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden, mikä helpottaa arkea ja tuo laatua vapaa-aikaan, sekä yritystoimintaan. Keskeisin syy on vakaa ja lähes äärettömän nopea siirtokapasiteetti, jonka valokuitu tarjoaa.

Valokuituyhteys on luotettava, eikä siinä ole ruuhkautumisen vaaraa. Yhteyden laatu ei myöskään heikkene etäisyyden kasvaessa. Kuituliittymän kautta voi käyttää kaikkia saatavilla olevia sähköisiä palveluita nyt ja tulevaisuudessa. Se korvaa nykyiset ADSL-laajakaistat, mokkulat, tv-antennit, satelliitti-tv-palvelut, lankapuhelimet jne.

Mitä teen seuraavaksi? 

Ilmoita heti kiinnostuksesi! Voit kysyä lisätietoja ja ilmoittaa kiinnostuksesi toki myös puhelimitse numerossa 019 278 480. Olet myös erittäin tervetullut käymän palvelupisteessämme Karjaan Laaksokadulla tai Tammisaaren Koivuniemenkadulla.

Tärkeää on tässä vaiheessa ilmoittaa meille yhteystietosi, jotta saamme sinuun yhteyttä, kun projekti etenee ja pystymme kertomaan tarkemmasta rakennusaikataulusta alueellasi.

ILMOITA KIINNOSTUKSESI  

Muutamia optisen kuidun etuja: 

  • Häiriötön ja nopea internetyhteys, joka sopii esimerkiksi etätyöskentelyyn, verkkopelaamiseen tai tv:n katseluun verkossa. Nopeudet tänään 1 Gbit/s, verkon kapasiteetti skaalattavissa tulevaisuuden moninkertaisiin tarpeisiin.  

  • Naapureiden netin käyttö ei vaikuta oman liittymäsi toimintaan. Kuituliittymämme kautta saat laajakaistan ja erittäin laajan kaapeli-tv-tarjonnan paikalliselta operaattoriltasi.

  • Saat yhteyden meihin helposti ja palvelemme sinua sujuvasti molemmilla kotimaisilla! 

  • Kuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja tarjoaa sujuvan yhteyden kaikkiin maailman verkkopalveluihin.