Uusia kuituverkon laajennusalueita kartoitetaan

Valokuituverkkomme rakentaminen Siuntiossa alkoi viime vuonna. Jo kuidutetuille alueille Störsvikissä sekä kuntakeskuksessa (Aleksis Kiven tien, Säästöpankin/Bollstadintien, Billskogintien/Peltokujan alueella ja Palonummella) voit edelleen tilata liittymiä yllä olevan saatavuushaun kautta tai palvelupisteissämme. 

Tänä vuonna kuidutamme vielä Härkähaan ja Sudenpolun/kujan alueet. Näille alueille ehdit vielä mukaan ns. ennakkotilaajan eduin.

Ensi vuoden alueista on jo myynnissä Haaga, Tyyskylä (verkkoa valmisteltu katuvalaistus- sekä sähkökaivuiden yhteydessä) sekä Pappilantie/Purnus. Tilaa liittymäsi näille alueille jo nyt, niin saamme rakennuspäätökset tehtyä ja työt käyntiin heti ensi keväänä! 

TILAA LIITTYMÄ 

Mielellämme kuulemme myös muista alueista, joiden asukkaat olisivat kiinnostuneista nykyaikaisista ja luotettavista kiinteän verkon palveluista. Asukkaiden ja kiinteistöjen omistajien on siis tärkeää ilmoittaa kiinnostuksestaan, jotta osaamme suunnata investointimme oikein. Nyt on oikea aika vaikuttaa ensi vuoden rakennuspäätöksiimme ja varmistaa itselleen parhaat palvelut valokuidulla!

Taloyhtiöiden ja yritysten liittymät rakennetaan ja toimitetaan tilausten perusteella

Kysy tarjousta osoitteeseenne suoraan taloyhtiömyynnistä tai yritysmyynnistä!

TALOYHTIÖT YRITYKSET 

Siuntiolla mahdollisuus nousta digikunnaksi

Olemme vuodesta 2008 lähtien rakentaneet kuituverkkoa Raaseporissa ja Hangossa koteihin ja Hangon ja Helsingin alueella yrityksiin. Kuituverkkoa laajennetaan parhaillaan Inkoossa, Siuntiossa ja Kirkkonummella. Kartoitamme jatkuvasti siuntiolaisten kiinnostusta sekä uusia rakennusalueita tuleville vuosille.

Viestintäviraston tilaston mukaan Siuntio on pahasti perässä esim. Raaseporia ja Lohjaa nopeiden kiinteiden yhteyksien saatavuudessa. Nopeat ja toimintavarmat kuitupohjaiset tietoliikenneyhteydet ovat tärkeä kasvun lähde ja kunnan tulevaisuuden turvaaja. Ne mahdollistavat etätyöskentelyn, yrittämisen sekä kaikki hyöty- ja viihdepalvelut yhä digitalisoituvassa yhteiskunnassamme. Myöskään toimivaa 5G-verkkoa ei alueelle voida rakentaa ilman kunnollista kuidun muodostamaa ”juuristoa”. Etenkin 5G-signaalin hyvä kuuluvuus sisätiloissa edellyttää kuitua kiinteistölle asti.

Jatkamme projektia edelleen tulevina vuosina ja on tärkeää, että ilmoitat kiinnostuksestasi. Uudet myynti- ja rakennusalueet valitaan asukkaiden kiinnostuksen perusteella.

ILMOITA KIINNOSTUKSESI  

Miksi valokuitu?

Valokuitu takaa vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden, mikä helpottaa arkea ja tuo laatua vapaa-aikaan, sekä yritystoimintaan. Keskeisin syy on vakaa ja lähes äärettömän nopea siirtokapasiteetti, jonka valokuitu tarjoaa.

Valokuituyhteys on luotettava, eikä siinä ole ruuhkautumisen vaaraa. Yhteyden laatu ei myöskään heikkene etäisyyden kasvaessa. Kuituliittymän kautta voi käyttää kaikkia saatavilla olevia sähköisiä palveluita nyt ja tulevaisuudessa. Se korvaa nykyiset ADSL-laajakaistat, mokkulat, tv-antennit, satelliitti-tv-palvelut, lankapuhelimet jne.

Mitä teen seuraavaksi? 

Ilmoita heti kiinnostuksesi! Voit kysyä lisätietoja ja ilmoittaa kiinnostuksesi toki myös puhelimitse numerossa 019 278 480. Olet myös erittäin tervetullut käymän palvelupisteessämme Karjaan Laaksokadulla tai Tammisaaren Koivuniemenkadulla.

Tärkeää on tässä vaiheessa ilmoittaa meille yhteystietosi, jotta saamme sinuun yhteyttä, kun projekti etenee ja pystymme kertomaan tarkemmasta rakennusaikataulusta alueellasi.

ILMOITA KIINNOSTUKSESI  

Muutamia optisen kuidun etuja: 

  • Häiriötön ja nopea internetyhteys, joka sopii esimerkiksi etätyöskentelyyn, verkkopelaamiseen tai tv:n katseluun verkossa. Nopeudet tänään 1 Gbit/s, verkon kapasiteetti skaalattavissa tulevaisuuden moninkertaisiin tarpeisiin.  

  • Naapureiden netin käyttö ei vaikuta oman liittymäsi toimintaan. Kuituliittymämme kautta saat laajakaistan ja erittäin laajan kaapeli-tv-tarjonnan paikalliselta operaattoriltasi. Halutessasi voit tilata myös Laajakaistapuhelimen vanhalla lankapuhelinnumerollasi. 

  • Saat yhteyden meihin helposti ja palvelemme sinua sujuvasti molemmilla kotimaisilla! 

  • Kuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja tarjoaa sujuvan yhteyden kaikkiin maailman verkkopalveluihin.