Är du den IT-expert som kan komplettera vårt team? Är du tvåspråkig, har en ingenjörsexamen eller motsvarande inom IT samt innehar ett brinnande intresse för ny teknologi så är du kanske just den vi söker!

Vi erbjuder dig ett modernt och flexibelt sätt att arbeta i en bransch som både styr och styrs av den pågående digitaliseringen. Hos oss får du möjlighet att vidareutveckla ditt kunnande i en motiverande arbetsmiljö.

Till dina uppgifter hör att fungera som teknisk IT-expert inom leveransgränssnittet och bakomliggande tekniska datasystem. Du jobbar tillsammans med vårt tekniska team samt externa samarbetspartners och spelar en viktig roll vid både leverans och underhåll av kundernas fibertjänster. Ditt jobb är varierande och innehåller såväl utmanande tekniska arbetsuppgifter samt kundbetjäning.

Din huvudsakliga arbetspunkt finns i Karis men du är beredd att jobba flexibelt inom hela vårt verksamhetsområde.

Vi förutsätter av dig datanätskunnande med specialkompetenser inom TCP/IP nät, routing, serversystem, Wi-Fi etc. Lång arbetserfarenhet inom branschen är inte avgörande, platsen lämpar sig väl för dig som nyligen examinerats och vill lära dig mera om branschen.

Till din karaktär är du social och flexibel med god förmåga att samarbeta i team och att fungera i kundgränssnittet. Du har en positiv ivrig attityd och brinner av intresse för att lära dig mera om branschen. Du har god förmåga att prioritera och koncentrera dig på det väsentliga. Du är inte rädd för att åta dig ansvar och med tiden jobba dig in till en allt mera central roll inom vårt tekniska team.

Lämna in din arbetsansökan inklusive CV och löneanspråk till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 7.6.2020. Förfrågningar till adressen ovan, eller per telefon: 019 278 442.

Karis Telefon är regionens ledande leverantör av fiberbaserade dataöverföringstjänster. Vårt arbete har placerat regionen på kartan som en av de främsta vad gäller fiberbredbandstillgänglighet i Finland. Företaget har verkat i regionen i snart 100 år och står på en stabil ekonomisk grund. Vi sysselsätter ca. 25 experter inom branschen.

När du beställer ett C More -kanalpaket med en tidsbunden kampanj, får du även tillgång till C More streamingtjänsten! Här har vi samlat det bästa innehållet på C More i maj. 

Den långa väntan är äntligen över för livesportens vänner när Bundesligan gör comeback efter en paus på två månader. Alla matcher visas på Viaplay och de flesta visas även på Viasats sportkanaler. Du kommer väl ihåg att Viaplay alltid ingår i din Viasat-kanalpaketsbeställning?

Hundraårsjubileet till ära publicerar vi kontinuerligt blogginlägg som behandlar aktuella ämnen. Läs Patriks blogginlägg om miljöfrågor.

Vi stänger kl. 15.00 torsdagen den 30.4 och betjänar er igen den 4.5. Glada vappen!

Johan Nygård inleder sitt arbete som vår tekniska chef 1.12.2020. I posten efterträder han Patrik Gustafsson, som tar över som verkställande direktör.

Just nu befinner vi oss i det mest intensiva skedet av det redan långt gågna projektet med att förnya vårt informationsnät. För att stärka kundtjänstteamet behöver vi nu en teknisk kundrådgivare.

Karis Telefon berättar alltid om tävlingar, utlottningar och enkäter på sin hemsida och Facebook-sida. Tävlingen du fått per e-post eller hittat på nätet är en bluff ifall den inte nämns på våra officiella sidor!

Ute på nätet rör det sig för tillfället likadana blufftävlingar som på bilden, genom vilka mottagaren försöker fås att svara på en enkät i vårt namn.

Om du misstänker sanningsenligheten för tävlingen el. dyl. lönar det sig att låta bli att delta i den, eller att åtminstone först kontrollera från våra sidor eller kundtjänst om det verkligen är vi som ordnar den. Karis Telefons namn används tyvärr fel i sådana här sammanhang, p.g.a. att bluffarna baserat på nätanvändarens IP-adress kan dra slutsatsen om vilken operatör användaren är kund hos.

Just nu lönar det sig att följa pålitliga nyheter och hållas uppdaterad om coronatillståndet världen runt. Till vår glädje kan vi visa BBC World News -kanalen fritt för alla våra kabel-tv-kunder under påsken.

BBC World News är en ledande, global nyhetskanal som bundit sig till att leverera opartisk och djupgående analys av internationella nyheter och inkluderar bl.a. sport, väder, ekonomi, dokumentärer och andra aktuella frågor.

Kanalplats: 347. Gör en kanalsökning om kanalen inte kommer fram automatiskt.

Avvikande öppettider

Kundbetjäningen är stängd på långfredagen 10.4 och annandag påsk 13.4.

Från och med tisdagen den 14.4 fortsätter vi att betjäna per telefon och via våra elektroniska kanaler. Du kan ringa oss, så kommer vi vid behov överens om ett besök vid kundbetjäningspunkten.

Vi önskar alla en glad påsk!

Nya C More Urheilusuora bjuder dagligen på en halvtimme långa diskussioner om idrottsvärldens hetaste samtalsämnen samt minnen och berättelser om upplivande stunder.