Till nya kunder i bostadsbolag bjuder vi på öppningsavgiften, modemet och fartfyllda hastigheter till ett förmånligt pris.

V premium -kanalpaketets normalpris stiger från 39,95 €/mån till 44,95 €/mån.

Normalpriset på streamingtjänsten Elisa Viihde Viaplay Total stiger från 39,99 €/mån till 44,99 €/mån.

De nya prisen träder i kraft den 1.3.2023.

Se alla aktuella kanalpaketserbjudanden.

Tidningen Västra Nyland har nyligen utsetts till Finlands bästa lokaltidning – här bjuds schacki på en goer blandning av de senaste nyyhetren, kvalitetsjournalistik och myky annan priima läsning.


I Elisa Viihde Viaplay Total -streamingtjänsten kommer det under februari-mars att göras en ändring till mängden streams per livesändning.

Streamingarna begränsas på så sätt, att man i fortsättningen endast kan se ett idrottsevent live åt gången på endast en enhet. Detta innebär att du t.ex. inte längre kan se samma Premier League-match på fler än en (1) enhet. Du kan ändå se på t.ex. två olika Premier League -matcher på två (2) enheter samtidigt.

Med denna åtgärd strävar man efter att minska på olovlig användning av streamingtjänsten. 

På grund av kostnadsökningar höjer vi månadspriset för kabel-tv-tjänsten med 30 cent per anslutning.

GINX Esports TV på kanalplats 237 är den första och största esportkanalen i världen. Kanalen siktar på att bredda synligheten och intresset för esport till alla sportintresserade. Från kontoret i London samarbetar Ginx Esports TV med partners i hela världen för att säkra ett brett innehåll av esportunderhållning samt live-turneringar till esportfansen 24/7.

KotiTV på kanalplats 99 har bytt namn till OnniTV. 

Vi städar bland gamla e-postadresser som inte är förknippade med en internetanslutning från oss.

Vi har skickat information per mejl till de e-postadresser som detta ärende gäller – kolla din inkorg och skräpkorg! Användarna av dessa e-postlådor kan kontakta kundtjänsten för att uttrycka sitt intresse för att fortsätta med tjänsten.

Priset för e-posttjänsten är 1,90 €/mån för kunder med vår internetanslutning och 4,88 €/mån för kunder utan vår anslutning.

Vi kommer att avsluta alla de e-postlådor vars användare inte hört av sig till vår kundtjänst senast 28.2.2023.

Detta gäller endast dem, som fått ett e-postmeddelande av oss om saken.