SF-Kanalen som hittills distribuerats endast i SD-kvalitet kommer från och med onsdagen den 31.5 kl. 10.00 att byta till HD-kvalitet, såsom C More-paketets övriga kanaler.
 
För C More, C More Total och C More Total+ -kanalpaketsbeställarna syns ändringen endast som förbättrad bildkvalitet.

Henrik Ekbloms teknologistipendium, vars syfte är att främja innovativ teknologisk utveckling i regionen, delades i år ut till två stipendiater. Först ut presenterar vi Emil Ekholm som är uppvuxen i Tenala.

Som bäst studerar Emil för andra året på Aalto universitetet där han har valt datateknik som huvudämne.

Vi fick en pratstund med honom!

Både försäljandet och byggandet av fibernät går hejvilt framåt – och varför inte? Fiber är den mest miljövänliga och överlägset snabbaste internetuppkopplingen. Medierna har rapporterat om tveksamma försäljningsmetoder av fiber, och därför har vi listat de saker som du bör tänka på när du ingår ett fiberavtal.

Ishockey-VM spelas denna vår i Finland och Lettland under tiden 12-28.5. Matchorter är Tammerfors och Riga. Lejonens matcher, samt semi-finalerna, bronsmatchen och finalen visas på MTV3.

Varenda match i turneringen syns på kanalerna som ingår i kanalpaketen: C More Sport, C More Total och C More Total+. 

Beställ i Självbetjäningsportalen eller genom att kontakta kundtjänst. Minimi beställningstid är 1 månad.

ERBJUDANDEN 

Utbudet inom motorsport kommer att utökas när EM-serien i Drifting anländer till C More. EM-serien i Drifting är världens ledande driftserie, där åtta finländare tävlade under den förra säsongen. Sporten kräver precision, stil och hastighet. Det är alltså frågan om dueller mellan världens bästa förare.

Detta är också Kalle Rovanperäs sekundära gren och han kommer att delta i fyra DMEC-tävlingar vid sidan om rallyns VM-serie. Dessa tävlingar kommer att äga rum i Sverige, Finland, Tyskland och Polen. En annan inhemsk anknytning är sommardriftingtävlingen på hemmaplan, som äger rum på Power Park den 7–8 juli. I denna tävling blir det finskt referat!

Förutom direktsända tävlingar kommer C More också att visa runt tio timmar av dokumentärer eller minidokumentärer med driftingtema.

Pressmeddelande 5.5.2023

Två erfarna ICT-företag i Raseborg, Karis Telefon och EKM Service, har ingått ett samarbetsavtal och kommer att fördjupa sitt samarbete, särskilt när det gäller tjänster som erbjuds till företag.

Övre raden: Jonna Kankaanpää, Andreas Koschinski, Ronnie Carlsson. Nedre raden: Staffan Lindholm, Staffan Wirtanen.

Från och med måndagen den 8.5 förlänger vi kundtjänstpunktens öppettider. Tidigare har vi öppnat dörrarna kl. 11, men i fortsättningen öppnar vi en timme tidigare.

De nya öppettiderna är:

  • Må: 10-17
  • Ti-fre: 10-16

Bonuskanal för alla kabel-tv-kunder

Bonuskanal för alla är Viasat History på kanalplats 493. Fängslande historier berättas på ett modernt sätt på denna kanal. Med fokus på europeisk historia avslöjas hemligheter från förr och hur historien påverkar oss idag.

Kanalen hör vanligtvis till tv-kortets kanaler, men denna månad visas bonuskanalen för alla kunder med kabel-tv, dvs. du behöver inget tv-kort för att se bonuskanalen.


Bonuskanal för alla tv-kortkunder

Bonuskanal som syns för alla kunder med tv-kort är BBC World News HD på kanalplats 347.

Till nya kunder i husbolag bjuder vi på öppningsavgiften, modemet och fartfyllda hastigheter till ett förmånligt pris.

Framöver är det kontoret i Karis eller distansarbete som gäller för hela Karis Telefons personal, då arbetstagarna i kundtjänstpunkten i Ekenäs flyttar till Karis fr.o.m. den 5.5.