Vi har uppdaterat Kommunikationstjänsternas specialvillkor för företag och samfund. De nya villkoren träder i kraft 1.7.2021 och i dem beaktas ändringarna i regleringen av kommunikationstjänsteavtal.

De nya villkoren ersätter de tidigare motsvarande villkoren som trätt i kraft 2015. Små ändringar har även gjorts i våra övriga specialvillkor på grund av de nya regleringarna och koppartjänsternas stängning.

De nya villkoren kan läsas i sin helhet här. Om du har frågor om de nya villkoren eller vill ha en papperskopia av dem, kontakta vår företagstjänst.

Fiberbredband till kunder i bostadsbolag

Till nya kunder i bostadsbolag bjuder vi på öppningsavgiften, modemet och fartfyllda hastigheter till ett förmånligt pris.

Månadens bonuskanal är Toto TV 6. Toto TV 6 på kanalplats 295 ingår i kanalpaketet Toto TV, som är det ultimata paketet för hästsportens vänner! Varje år visas travsport i över femhundra direktsändningar. Förutom kvällstraven som visas på vardagar går två trav på lördagar och söndagar. Här visas även internationella topplopp!

Kanalen byts på måndag 3.5.

Vi stänger kl. 14.00 på valborgsmässoafton den 30.4. Glada vappen! 

Pressmeddelande 21.4.2021

Fiberförbindelsernas användare har minst störningar i sina nätförbindelser, berättar Finnet-gruppens färska undersökning. Den största delen av de finländare som nu arbetar på distans, kommer i fortsättningen att göra det oftare än de gjorde under tiden innan coronapandemin. Förutom en tillförlitlig och snabb förbindelse, ställer distansarbetet även krav på nya typer av ledarskaps- och interaktionsförmågor hos förmännen.

Nu lönar det sig att vara snabb! De 30 första som beställer fiberanslutning på våra färdigbyggda fiberområden får nu gårdsgrävningen på köpet och anslutningen i bruk i juni!

Dessutom sparar du även på de valda tjänsternas månadsavgift, varje månad under det första året får du 10 € rabatt på ditt Fiberbredband eller FiberHem-paket (inkl. kabel-tv-tjänst och tv-kort) med 100M hastighet eller snabbare.

Exempelvis

  • FiberHem-paket 100M 29,90 €/mån 12 mån, varefter normalpris 39,90 €/mån
  • Fiberbredband 100M 25,28 €/mån 12 mån, varefter normalpris 35,28 €/mån

KOLLA TILLGÄNGLIGHETEN TILL DIN ADRESS OCH BESTÄLL

Erbjudandet är i kraft 12.4 - 20.5.2021 och förutsätter ett tidsbundet avtal på 24 månader. Efter den tidsbundna perioden fortsätter avtalet att vara i kraft tills vidare enligt gällande tariff. Erbjudandet är i kraft på egnahemsområden där fibernätet är färdigbyggt. Leveranstiden kontrolleras ännu enligt adress. På centrumområden där fibernätet är byggt får du anslutningen i bruk redan i juni.

Kanalen NHK World TV på kanalplats 359 blir HD-kanal måndagen den 19.4.2021. Kanalen ingår i kanalpaketet Nyheter samt kan väljas till alla MIX-kanalpaket.

I enlighet med EU:s dataskyddsförordning (GDPR) strävar vi efter att från våra kunduppgifter avsluta e-postlådor som kunder själva skapat och som visat tecken på en längre tids inaktivitet. I maj 2021 kommer vi att avsluta de e-postlådor som inte registrerat någon inloggning sedan december 2019.

För att hålla din e-post aktiv, måste du logga in i din e-post senast 30.4.2021. 

 

Kundbetjäningen är stängd på långfredagen 2.4 och annandag påsk 5.4.

Felanmälningar tar vi som vanligt emot dygnet runt. 

Från och med tisdagen den 6.4 fortsätter vi att betjäna per telefon och via våra elektroniska kanaler. Ring oss först, så kommer vi vid behov överens om ett besök vid kundbetjäningspunkten.

Vi önskar alla en glad påsk!

Månadens bonuskanal Viasat History HD (493) blickar bakåt i tiden för att hitta svar på varför vi är som vi är. Kanalen presenterar de färskaste teorierna om vår evolution samt våra kulturella rötter.

Till programutbudet hör bland annat Krigsfabriker, Nilen: 5000 års historia med Bettany Hughes, Andra världskrigets hemliga krig och Vikingarnas sista resa. Kanalen ingår i kanalpaketen V premium och V series & film samt kan väljas till alla MIX-paket.