Fiberanslutningen är en enkel, snabb och kostnadseffektiv lösning till invånarnas fördel

Fiberanslutningen möjliggör vardagen för alla som bor i fastigheten, vare sig invånaren distansjobbar eller -studerar, spelar online, streamar, laddar upp stora filer, sitter i videomöten, skickar e-post, betalar räkningar, ringer upp en vän eller tittar på kabel-tv.

Skriv din adress i sökfältet, så får du veta om det redan är möjligt att beställa en tilläggshastighet eller Fiberbredband till din adress.

Om tillgänglighetssökningen ger Fiberbredband som alternativ, lönar det sig för husbolaget att uppdatera de nuvarande tjänsterna till Bolagsbredband. Kontakta din disponent eller styrelseordförande, som kan be om offert av oss.


Bolagsbredband

När husbolaget har Bolagsbredband får alla lägenheter varsin internetanslutning med bashastighet.

Om den valda bashastigheten inte räcker till invånarens egna behov, kan hen själv beställa en snabbare, förmånlig tilläggshastighet till sin lägenhet, samt övriga konsumenttjänster enligt eget tycke. Invånaren ingår ett eget avtal med oss om tilläggshastigheten.

Exempel. Husbolaget väljer bashastigheten 50M, vilket innebär att alla lägenheter får en egen internetanslutning med hastigheten 50/50 Mbit/s. Med denna hastighet laddar invånaren ner en normalstor bildfil på en sekund. Detta räcker bra för invånaren i lägenhet 1A. Invånaren i lägenhet 2B tycker att hastigheten är för långsam. Hen vill ha en dubbelt snabbare nätanslutning och bestämmer sig för att beställa tilläggshastigheten 100M (50+50M) till normalpris och får i fortsättningen en personlig faktura på 9,90 €/mån. 

BESTÄLL GENAST TILLÄGGSHASTIGHET 


Ifall husbolaget valt kabel-tv som tilläggstjänst, kan invånarna beställa tv-kort och betalkanaler enligt eget tycke. 

TV-TJÄNSTER 


Ibruktagningsguide

Så här tar du i bruk ditt Bolagsbredband:

IBRUKTAGNINGSGUIDE FÖR BOLAGSBREDBAND