Inga aktiva störningar

Natten mellan tisdag och onsdag 9.1 kl. 00:00-06.00 görs servicearbeten i vårt nät som förorsakar korta avbrott i alla Fiberbredbandstjänster.
Vi beklagar eventuella besvär detta kan orsaka.

Om ditt Fiberbredband inte fungerar på morgonen, starta om modemet genom att ta ut stöpseln från väggkontakten ca 10 sekunder. Koppla sedan kabeln tillbaka och vänta några minuter på att modemet startar. Om tjänsten efter detta inte fungerar normalt, gör en felanmälan.

Natten mellan tisdag och onsdag 12.12 kl. 00:00-06.00 görs större servicearbeten i vårt nät som förorsakar avbrott i alla bredbandstjänster.
Vi beklagar eventuella besvär detta kan orsaka.

Om ditt Fiberbredband eller ADSL-bredband inte fungerar på morgonen, starta om modemet genom att ta ut stöpseln från väggkontakten ca 10 sekunder. Koppla sedan kabeln tillbaka och vänta några minuter på att modemet startar. Om tjänsten efter detta inte fungerar normalt, gör en felanmälan.

Fiberbyggarbeten kräver ett serviceavbrott på våra kablar till Fagervik och Finnpada i Ingå. Detta förorsakar ett ca 15 minuters avbrott i våra kunders fibertjänster (Fiberbredbandet, Kabel-tv och Bredbandstelefon) på tisdag 11.12 ca kl. 09:00 – 11:00.

Ifall dina tjänster inte startar eller fungerar normalt efter avbrottet, starta då om modemet. Hjälper inte detta, så gör en felanmälan.
Vi beklagar de eventuella olägenheter detta föranleder.