Suoritamme viikoilla 2 - 4 kuituun kytkettyjen päätelaitteiden (modeemien) sekä asuntoyhtiöiden kuitukeskittimien ohjelmistopäivityksiä palveluidemme toimintavarmuuden ja tietoturvallisuuden parantamiseksi alla olevan aikataulun mukaisesti.

Kuiturakennustyöt vaativat runkokaapelin uudelleenhitsausta Backgrändissä. Tästä aiheutuu katkos asiakkaidemme kuitupalveluihin (Kuitukaista, Kaapeli-tv ja Laajakaistapuhelin) sekä kupariverkon palveluihin (ADSL-laajakaista ja lankapuhelin) keskiviikkona 17.1. noin klo 08:00 – 11:00.

Pahoittelemme katkosta aiheutuvaa haittaa.

Kaunislahden / Grundsjön asiakkaidemme ADSL-yhteydet eivät toimi tällä hetkellä.

Vikaa etsitään.

Teemme muutoksia kaapeli-tv-verkkoomme maanantaina 25.2 ja tiistaina 26.2. Muutostyö voi aiheuttaa lyhyitä lähetyshäiriöitä. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Jos ongelmia esiintyy muutostyön jälkeen, pyydämme sinua tekemään uuden kanavahaun ja/tai palauttamaan laitteen tehdasasetukset. Mikäli ei auta, tee vikailmoitus.

Huollamme kaapeli-tv-verkkoa keskiviikkona 6.2. päiväsaikaan klo 8-16. Työt aiheuttavat lyhyitä katkoksia niin kuidun kuin vanhan kaapeli-tv-verkonkin kautta lähetettävissä tv-lähetyksissä. 

Mikäli televisiosi ei toimi normaalisti illalla, tee uusi kanavahaku. Mikäli tämä ei auta, palauta television/digiboksin tehdasasetukset. Jollei tästäkään ole apua, tee vikailmoitus.
Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Kuidun kautta toimitettavissa internetyhteyksissä esiintyy tällä hetkellä häiriöitä. Vikaa tutkitaan ja korjataan niin pian kuin mahdollista.

Kuitukaistat toimivat taas normaalisti. Mikäli omasi ei lähde toimimaan, käynnistä modeemi uudelleen. Tee vikailmoitus mikäli ei toimi.

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 9.1. klo 00:00 – 06:00 tehdään verkossamme huoltotöitä, joista aiheutuu lyhyitä katkoksia kaikkiin Kuitukaistapalveluihimme. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Mikäli Kuitukaistasi ei aamulla toimi, käynnistä modeemi uudelleen irrottamalla virtajohto seinästä noin 10 sekunnin ajaksi. Kytke sitten johto takaisin ja odota muutama minuutti modeemin käynnistymistä. Mikäli palvelu ei tämän jälkeen toimi normaalisti, tee vikailmoitus.

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 12.12. klo 00:00 – 06:00 tehdään verkossamme isompia huoltotöitä, joista aiheutuu katkoksia kaikkiin laajakaistapalveluihimme. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Mikäli Kuitukaistasi tai ADSL-laajakaistasi ei aamulla toimi, käynnistä modeemi uudelleen irrottamalla virtajohto seinästä noin 10 sekunnin ajaksi. Kytke sitten johto takaisin ja odota muutama minuutti modeemin käynnistymistä. Mikäli palvelu ei tämän jälkeen toimi normaalisti, tee vikailmoitus.

Kuiturakennustyöt vaativat huoltokatkon kaapelissamme Inkoon Fagervikiin ja Finnpadaan. Tästä aiheutuu noin 15 minuutin katkos asiakkaidemme kuitupalveluihin (Kuitukaista, Kaapeli-tv ja Laajakaistapuhelin) tiistaina 11.12. noin klo 09:00 – 11:00.

Mikäli kuitupalvelusi eivät toimi katkon jälkeen, käynnistä modeemisi uudelleen. Mikäli tästä ei ole apua, tee vikailmoitus. Pahoittelemme katkosta aiheutuvaa haittaa.

Mikäli teillä on ongelmia kaapeli-tv:n kanssa, esim. kanavat väärässä järjestyksessä, tai kanavia puuttuu, suosittelemme tekemään uuden kanavahaun.