Kysymykset ja vastaukset kaapelitelevisiosta

Voinko käyttää vanhaa televisiota ja digiboxia vielä, kun katson kaapelitelevisiota kuidun kautta?

Mikäli sinulla jo aiemmin on ollut kaapeli-tv, voit käyttää samoja laitteita. Mikäli olet katsonut televisiota antenin, satelliitin tai muun järjestelmän kautta, pitää sinun tarkistaa, että laitteesi tukevat kaapeli-tv-signaalia (DVB-C). Voit tehdä sen osoitteessa www.testatutlaitteet.fi.

Tarvitsenko tiettyjä laitteita voidakseni katsoa maksukanavianne?

Maksukanavien katsomista varten tarvitset tv-kortin, jonka saat palvelupisteistämme tai jälleenmyyjiltämme. TV-kortti laitetaan joko korttipaikalliseen digiboxiin tai kortinlukijaan. Kortinlukijoita voi ostaa asiakaspalvelusta tai jälleenmyyjiltämme.

Huomaathan myös, että HD-kanavien katselemiseen tarvitset Cable Ready HD merkityn vastaanottimen, jonka numero linkitetään yhteen TV-korttisi kanssa. Sopimusehdoissamme edellytämme asiakkailta HD-vastaanotinta, sillä ilman sitä emme voi taata kanavien näkyvyyttä nyt tai jatkossa. Yhä useammat kanavat vaativat HD-laitteistoa signaalien muuttuessa teräväpiirto- tai MPEG4-muotoon.

Mitä kanavia näen kaapeli-tv-palvelussa ilman TV-korttia?

Tällä hetkellä peruskanavia on noin 20.

Pitääkö nettiyhteys olla nopea, jotta kaapeli-tv näkyy?

Ei, nettiyhteyden nopeus ei vaikuta kaapeli-tv-palveuumme. Television katselu ei myöskään hidasta nettiyhteyttäsi.

Miten toimin, jolleivat palvelut toimi kunnolla?

Palveluiden ollessa poikki tai muuten viallisia, lue ensin yleisimmät ongelmat ja ratkaisut. Tämän jälkeen voit tehdä vikailmoituksen joko puhelimitse tai netissä. Asiakasneuvontamme vastaa palveluitamme koskeviin kysymyksiin.