Uudet kanavat Mezzo HD ja Mezzo Live HD tulevat näkyviin 25.6.2019. Kanavat lisätään valittavaksi kaikkiin MIX-kanavapaketteihin. Kanavilla näytetään ohjelmia liittyen taiteeseen, klassiseen musiikkiin, oopperaan, balettiin, kansanmusiikkiin, jazziin ja maailmanmusiikkiin.

Travel Channel muuttuu HD-kanavaksi 1.7.2019 alkaen. Travel Channel HD korvaa tämänhetkisen kanavan Travel Channel, ja näkyy jatkossa teräväpiirtona samalla kanavapaikalla kuin ennen.

MIX-kanavapakettien sisältöä voi muokata kerran kuukaudessa, joko itsepalveluportaalissa, tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Suosittelemme tekemään kanavahaun, jos uudet kanavat eivät automaattisesti näy. 

Muutoksia Discoveryn kanaviin

30.6.2019 poistuvat kanavat Discovery World ja Discovery HD Showcase.
1.7.2019 aloittaa uusi kanava Discovery Channel HD.

Kanavayhtiö Discovery lopettaa kanavien toiminnan Pohjoismaissa. Discovery HD Showcase korvataan kanavalla Discovery Channel HD 1.7.2019 alkaen. Mikäli kanavapaketissasi on ollut Discovery HD Showcase, Discovery Channel HD tuodaan automaattisesti sen tilalle.

Discovery Channel HD kuuluu 1.7 alkaen S-, M- ja L-paketteihin, ja on valittavissa kaikkiin MIX-kanavapaketteihin. Discovery Channelin tämänhetkinen SD-kanava jatkuu normaalisti, ja uusi HD-kanava lähettää jatkossa samaa sisältöä teräväpiirtoversiona. Mikäli valitset kanavapakettiisi Discovery Channelin, näet sekä SD- että HD-kanavan.

Discovery World -kanavan tilalle ei valitettavasti tule uutta kanavaa. Kanava on kuulunut seuraaviin kanavapaketteihin: L-paketti, MIX4, MIX8 ja MIX12. Mikäli kyseinen kanava löytyy MIX-kanavapaketissasi, suosittelemme että vaihdat sen toiseen kanavaan viimeistään heinäkuun alussa.


Mukavia katseluhetkiä!