De nya kanalerna Mezzo HD och Mezzo Live HD börjar sändas 25.6.2019. Dessa kanaler kan väljas till alla MIX-kanalpaket. På kanalerna visas program om konst, klassisk musik, opera, balett, folkmusik, jazz och världsmusik.

Travel Channel blir en HD-kanal från och med 1.7.2019. Travel Channel HD ersätter den nuvarande kanalen Travel Channel, och ses i fortsättningen i HD-format på samma kanalplats som förr.

MIX-kanalpaketens innehåll kan ändras en gång per månad, antingen i självbetjäningsportalen, eller genom att kontakta kundtjänsten. Gör en kanalsökning om de nya kanalerna inte kommer fram automatiskt. 

Ändringar i Discoverys kanaler

Den 30.6.2019 avslutas kanalerna Discovery World och Discovery HD Showcase.
Den 1.7.2019 börjar kanalen Discovery Channel HD sändas.

Kanalbolaget Discovery avslutar sändningen av dessa kanaler i Norden. Discovery HD Showcase blir ersatt av kanalen Discovery Channel HD från och med 1.7.2019. Ifall Discovery HD Showcase funnits i ditt kanalpaket, blir den automatiskt ersatt av Discovery Channel HD.

Discovery Channel HD hör från och med 1.7 till S-, M och L-paketen och kan väljas till alla MIX-kanalpaket. Discovery Channel i SD-format fortsätter som precis som förut, och den nya kanalen kommer i fortsättningen att sända samma innehåll i HD-format. Ifall du väljer Discovery Channel till ditt kanalpaket, ser du både SD- och HD-kanalen. 

Tyvärr kommer ingen kanal att ersätta Discovery World. Kanalen har hört till L-paketet och alla MIX-kanalpaket. Ifall Discovery World för tillfället finns i ditt MIX-kanalpaket, rekommenderar vi att du byter ut den mot en annan kanal senast i början av juli.

Vi önskar er fina tv-stunder!