Tällä hetkellä sähköpostipalveluun kuuluu viisi 1000MB kokoista sähköpostilaatikkoa (eli mahdollisuus viiden sähköpostiosoitteen luontiin). 1.9. laatikoiden kapasiteetti tuplaantuu, eli yhden laatikon koko on 2000MB.

Myös sähköpostipalvelun kuukausihinta muttuu syyskuussa eli myös vanhat asiakkaamme saavat ensimmäisen laskunsa tästä palvelusta. Uudet hinnat ovat:

  • 2,90 €/kk sinulle, jolla on käytössä laajakaistamme
  • 4,90 €/kk sinulle, joka et käytä laajakaistaamme

Mitä sähköpostiosoitteita tämä koskee?

Muutos koskee kaikkia sähköpostiosoitteita seuraavilla päätteillä:

2me.fi, brev.fi, myhome.fi, sboksi.fi, minmail.fi, livenet.fi, message.fi, mybusiness.fi, pikaposti.fi

Mitä minun pitää tehdä?

Pyrimme olemaan yhteydessä (joko sähköpostitse, puhelimitse tai kirjeitse) asiakkaisiin, joilla on ainakin yksi voimassa oleva sähköpostiosoite järjestelmässämme. Koska osa sähköpostiosoitteista on todella vanhoja ja ehkä jo unohdettuja, voi olla, että järjestelmässämme olevat osoitetiedot ovat virheellisiä.

Pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli haluat irtisanoa palvelun, tai esimerkiksi tarkalleen tietää, mistä sähköpostista on kyse.

Jos palvelun tilaajana et irtisano palvelua, alkaa sen laskutus automaattisesti syyskuussa. Huomioithan, että lähetämme laskun normaalisti vasta, kun sen kokonaissumma on vähintään 15 €.