Nyt on aika olla nopea! 30 ensimmäistä kuituliittymän tilaajaa valmiiksi rakennetuilla kuitualueillamme saavat nyt pihakaivuun kaupan päälle ja liittymän käyttöönsä vielä tämän vuoden aikana!

Lisäksi voit säästää valitsemiesi palveluiden kuukausimaksuissa – saat nyt nopeimmat palvelut alennettuun hintaan, esim.

  • OmaKuitu-paketti 300M 39,90 €/kk 12 kk ajan, jonka jälkeen normaalihinta 49,90 €/kk
  • Kuitukaista 500M 45,90 €/kk 12 kk ajan, jonka jälkeen normaalihinta 55,90 €/kk

TARKISTA SAATAVUUS JA TILAA

Tarjous on voimassa 15.10.2021 asti ja edellyttää 24 kuukauden palvelusopimusta. Määräajan jälkeen palvelusopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana listahinnan mukaan. Tarjous on voimassa alueilla, joiden kuituverkko on jo rakennettu valmiiksi ja kaapelikieppi odottaa tontin rajalla. Tarkka toimitusaika tarkistetaan vielä osoitekohtaisesti.

Opiskelupaikka, kurssi-ilmoittautumiset, asunto ja sähkösopimus – nämä hoidettu! Lisää tähän vielä edullinen, nopea ja tehokas Kuitukaista, niin olet varmasti valmis uuteen lukuvuoteen! 

Uusille asiakkaille asuntoyhtiöissä tarjoamme avausmaksun, päätelaitteen sekä vauhdikkaat nopeudet edullisesti.

Katso kaikki ajankohtaiset kanavapakettitarjouksemme.

Suosittele kaveriasi tilaamaan Kuitukaistan tai OmaKuitu-paketin, niin saatte ilmaista surffausta. Mikäli uusi Kuitukaista kytketään asuntoyhtiöön, saavat molemmat yhden ilmaiskuukauden. Mikäli uusi asiakas tilaa omakotitaloonsa uuden kuituliittymän, molemmat saavat kaksi ilmaiskuukautta Kuitukaistaa tai OmaKuitu-pakettia. 

Suosittelijalle tarjoamme ilmaiskuukauden vaihtoehdoksi joko uutta modeemia (mikäli asut asuntoyhtiössä) tai langattoman verkon lähetintä (mikäli asut omakotitalossa).

Kampanjasivulle!