Tilaa kuituliittymä  – edullisesti, helposti ja sujuvasti!

Tilaukseen sisältyy:

 • Liittymismaksu 750 € (norm. 1050 €)
 • Karjaan Puhelimen osake 200 €
 • Kaivuutyöt tontillasi
 • Kuitulaitteet ja wifi-lähetin
 • Asennus kodissa
 • Apua palveluiden käyttöönotossa
  = vain 950 €!


Tarjous on voimassa 15.10.2023 asti ja kuituliittymä toimitetaan talvella, viimeistään helmikuussa. Mitä nopeammin me saamme tilauksesi, sitä nopeammin pääset käyttämään uusia kuitupalveluitasi!

Tarjous koskee tiettyjä alueita Inkoossa ja Siuntiossa. Kirjoita osoitteesi hakukenttään ja tarkista, koskeeko tarjous sinun osoitettasi.

Katso kaikki ajankohtaiset kanavapakettitarjouksemme.

 

Asukkaat taloyhtiöissä, joissa on 10M, 50M tai 100M perusnopeus, saavat lisänopeuden veloituksetta kaksi kuukautta, jonka jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana normaalihintaan.

TILAA 

Tarjous edellyttää täysin uutta tilausta tai nopeuden nostoa.

Opiskelupaikka, kurssi-ilmoittautumiset, asunto ja sähkösopimus – nämä hoidettu! Lisää tähän vielä edullinen, nopea ja tehokas Kuitukaista, niin olet varmasti valmis uuteen lukuvuoteen! 

Uusille asiakkaille asuntoyhtiöissä tarjoamme avausmaksun, päätelaitteen sekä vauhdikkaat nopeudet edullisesti.

Ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi, kun suojaat laitteesi F-Secure Total -palvelulla

Palvelun kattavalla tietoturva-, yksityisyys-, ja identiteettisuojausominaisuuksilla älypuhelimesi, tablettisi, sekä Windows- ja Mac -tietokoneesi ovat turvassa. Katso tästä tarkemmat palvelukuvaukset.

Kokeile kuukausi veloituksetta!

 • F-Secure Total 2 – 0 € 1kk jonka jälkeen norm. 5,90 €/kk
 • F-Secure Total 3 – 0 € 1kk jonka jälkeen norm. 7,90 €/kk
 • F-Secure Total 5 – 0 € 1kk jonka jälkeen norm. 9,90 €/kk
 • F-Secure Total 10 – 0 € 1kk jonka jälkeen norm. 12,90 €/kk


Kokeilukuukauden jälkeen palvelu jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.

Tarjous on tarkoitettu uusille asiakkaille sekä nykyisille asiakkaille, jotka vaihtavat isompaan pakettiin. Tarjous on voimassa 31.12.2023 asti. 

TILAA LISÄPALVELU

Voit myös tilata asiakaspalvelun kautta. 

Västra Nyland -lehti on hiljattain valittu Suomen parhaaksi paikallislehdeksi – tarjolla on maistuva sekoitus viimeisimpiä uutisia, laatujournalistiikkaa ja muuta priimaa luettavaa!

Suosittele kaveriasi tilaamaan Kuitukaistan tai OmaKuitu-paketin, niin saatte ilmaista surffausta. Mikäli uusi Kuitukaista kytketään asuntoyhtiöön, saavat molemmat yhden ilmaiskuukauden. Mikäli uusi asiakas tilaa omakotitaloonsa uuden kuituliittymän, molemmat saavat kaksi ilmaiskuukautta Kuitukaistaa tai OmaKuitu-pakettia. 

Suosittelijalle tarjoamme ilmaiskuukauden vaihtoehdoksi joko uutta modeemia (mikäli asut asuntoyhtiössä) tai langattoman verkon lähetintä (mikäli asut omakotitalossa).

Kampanjasivulle!