Mediatiedote 5.5.2023

Kaksi pitkän linjan raaseporilaista ICT-yritystä, Karjaan Puhelin ja EKM Service, ovat solmineet yhteistyösopimuksen ja syventävät yhteistyötään erityisesti yrityksille tarjottavien palvelujen osalta.  

Ylhäällä: Jonna Kankaanpää, Andreas Koschinski, Ronnie Carlsson. Alhaalla: Staffan Lindholm, Staffan Wirtanen.

”Olemme jo pitkään suositelleet toistemme palveluita asiakasyrityksillemme, mutta nyt tehdyn sopimuksen myötä voimme palvella heitä vielä kokonaisvaltaisemmin. Meillä molemmilla on pitkä kokemus yritysten tukemisesta, haluamme auttaa asiakkaitamme keskittymään omaan ydintoimintaansa hoitamalla sitä tukevat yhteydet ja IT-palvelut sujuvasti ja luotettavasti.” kertoo EKM Servicen toimitusjohtaja Ronnie Carlsson.

”Olemme molemmat täysin kaksikielisiä toimijoita ja toiminta-alueemmekin on pitkälti sama. Tarkoituksenamme on laajentaa yhteistä asiakaskuntaa erityisesti Kirkkonummen suunnalla, jossa olemme nyt pari vuotta aktiivisesti rakentaneet kuituverkkoa.” jatkaa Karjaan Puhelimen myynnin ja markkinoinnin osastopäällikkö Jonna Kankaanpää. ”Kuituverkko takaa vakaat ja nopeat kiinteät yhteydet, jotka ovat yrityksille nykyisin avainasemassa. EKM:n palvelut täydentävät tarjoamaamme ja yhdessä pystymme tarjoamaan kaikki yrityksen tarvitsemat ICT-palvelut yhteyksistä ohjelmistoihin, laitteisiin, kassajärjestelmiin ja puhelinvaihteisiin saakka.”

”Isona etuna asiakkaillemme yhteistyössä näen sen, että he saavat aina avun yhdellä puhelinsoitolla. Mikäli yrittäjänä tilaat yhteydet joltakin operaattorilta, ja laitteet ja ohjelmistot muilta toimijoita, joudut usein itse selvittelemään mahdollisessa ongelmatilanteessa asiaa usean eri tahon kanssa – ja pahimmassa tapauksessa jonottamaan useisiin ruuhkautuneisiin asiakaspalvelunumeroihin.

Me paikallisina pienempinä toimijoina olemme lähellä asiakkaitamme ja selvitämme mahdolliset ongelmat keskustellen myös toistemme kanssa, jolloin asiakas saa keskittyä omaan toimintaansa ja hermoja säästyy.”, tähdentää EKM:n avainasiakaspäällikkö Andreas Koschinski.

Karjaan Puhelin on myös juuri vahvistanut yritysmyyntiään rekrytoimalla uuden myyjän. Staffan Wirtanen aloitti tehtävässä vapun jälkeen ja tulee keskittymään erityisesti Kirkkonummi-Siuntio-Inkoo-alueen asiakkuuksiin. Raaseporin ja Hangon suunnalla Karjaan Puhelimella yritysasiakkaita palvelee edelleen Staffan Lindholm. EKM Servicen myyntitiimiin kuuluvat Andreaksen ja Ronnien lisäksi Robert Forsbom ja Johan Bäck.

Yrityspuolen yhteistyön lisäksi EKM Service on hoitanut Karjaan Puhelimen kuluttaja-asiakaspalvelua Hangossa jo pitkään. Nyt Karjaan Puhelimen keskitettyä oman henkilökuntansa Karjaalle, voivat tammisaarelaiset asioida Euronicsin lisäksi myös EKM Servicen Tammisaaren liikkeessä.


Lisätiedot:

  • Ronnie Carlsson (@ekm.fi) +358 500 486 090
  • Jonna Kankaanpää (@ktab.fi) +358 19 278 460