På Ingådagen lördagen den 29.6.2019 befinner vi oss på torgplats A08, kom gärna och diskutera ifall det är något du funderar på, så som fiberanslutningens fördelar, tillgänglighet eller planerade tidtabell för just din adress!

Vi deltar i skapandet av husbyggarens drömläge genom att DONERA EN FIBERANSLUTNING till tomten som auktioneras ut på Ingådagen.

På Ingådagen kommer auktionskejsaren Aki Palsanmäki att förrätta en auktion där huvudobjektet är en småhustomt i ett naturskönt lantligt bostadsområde ett stenkast från kyrkbyn och den goda servicen i Ingå. Utgångspriset är bara en enda euro! Du kan bekanta dig närmare med själva tomtauktionen på Ingå kommuns hemsida.

Efter avslutad auktion donerar vi fiberanslutningen och kommer överens om de praktiska detaljerna tillsammans med tomtköparen, som får en fiberanslutning tills huset är inflyttningsklart. Köparen gräver ner ett rör ut till gatan från husets tekniska utrymme i samband med andra infragrävningar på tomten, vilket gör att vi i ett senare skede smidigt kan dra in kabeln, avsluta och installera modemet i det tekniska utrymmet. Husets interna nät är på husägarens ansvar.

Stay tuned, för en fiberanslutning kommer även att bli utauktionerad i välgörenhetsauktionen. 


Lycka till med auktionen!