Till vårt kontor i Karis söker vi nu en

EKONOMICHEF,
som erbjuds ett utvecklande och inspirerande arbete i en intressant framtidsbransch.

Som ekonomichef ansvarar du för processerna kring budgetering, rapportering och uppföljning.
Du utvecklar den interna rapporteringen samt framställer och analyserar data till stöd för ledningens arbete, och du sitter även själv i ledningsgruppen.

Du har en lämplig högre högskoleexamen och erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Du är insatt i redovisning, budgetering, uppföljning, analys samt bokslut. Du har eventuellt varit med om att utveckla rapporteringssystem och du känner dig bekväm med att samarbeta även med externa administrativa samarbetspartners.

Som person är du analytisk och initiativrik. Du har goda kunskaper i svenska och finska både i skrift och tal. Du är trygg i din yrkesroll och trivs med att arbeta självständigt och ansvarsfullt. Du vågar ifrågasätta och utmana vår verksamhet och våra tankar på ett konstruktivt sätt tillsammans med dina kollegor.
Vi önskar att du börjar arbeta hos oss under hösten 2019, så att du hinner bekanta dig väl med dina uppgifter innan årsskiftet, då vår nuvarande ekonomichef går i pension.

Mer information om arbetet och vårt företag ger VD Henrik Ekblom 044 744 0420 eller ekonomichef Gun-Britt Nordman 044 744 0425. Skicka din ansökan med löneanspråk och CV (på svenska eller finska) senast 22.4.2019 per e-post under rubriken “EKONOMICHEF” till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Karis Telefon är ledande leverantör av fiberbaserade dataöverföringstjänster i Västnyland. Vårt arbete har placerat regionen bland de främsta vad gäller fibertillgänglighet i Finland. Företaget som ägs av sina abonnenter har verkat i snart 100 år, sysselsätter ca 25 experter och står på en stabil ekonomisk grund.

Ekonomichef foto