fiberhem - omakuitu

När bostadsbolaget väljer att beställa fiber ansluts fastigheten till fibernätet. Samtidigt får alla bostäder kabel-tv och, om så önskas, en blixtsnabb bredbandsanslutning. Smidigt och kostnadseffektivt!

Fiberanslutningen är en lönsam investering för bostadsbolaget eftersom den höjer även lägenheternas värde. Fiber är en framtidssäker och störningsfri anslutningstyp eftersom all information överförs med hjälp av laserljus i stället för med elektricitet.

Vi levererar bolagsanslutningar till bostadsbolag med minst tre lägenheter. Om bolaget redan har fiber kan du genast beställa de tjänster du vill ha. Om ditt bolag inte har fiber kan du kontakta din disponent eller styrelse och be dem vara i kontakt med vår företagsförsäljning och be om en offert.
Tilläggsuppgifter om bolagsanslutningar

Här kan du kolla om bostadsbolaget redan har fiber.

Ett bostadsbolag kan beställa ett så kallat Bolagsbredband med en bashastighet på 10/10, 50/50, 100/100 eller 300/100 Mbit/s till alla lägenheter. Du som boende kan sedan själv beställa förmånliga tilläggshastigheter enligt behov och önskemål. Om bolaget är anslutet till fibernätet men inte har Bolagsbredband med en bashastighet, får du själv beställa fiberbredband med önskvärd hastighet.

KTAB web 1