Kunder med tv-kort ser, förutom baskanalerna och möjliga betalkanaler, även tv-kortkanalerna nedan.

 Kortkanaler

 1. V sport+ Suomi (464)
  V sport + Suomi är den främsta kanalen för vintersport, som även visar ett mångsidigt utbud av annan sport. Med ensamrätt sänder kanalen tävlingar från världscuperna i bland annat längdåkning, alpin skidåkning och backhoppning. Dessutom utvalda matcher från fotbollens Premier League, Bundesligan, ishockey NHL, den amerikanska fotbollens NFL, samt Formel 1 highlights.

 2. Viasat Explore HD (491)
  En HD-kanal fylld av äventyr och situationer som testar dina nerver, så som upptäcktsfärder, extremsport, kriminalmysterier och en massa annat intressant. Exempel på program: Flodmonster, Hummerfiskarna i Australien, Arktisk järnväg, Köpa och sälja bilskrällen.

 3. Viasat History HD (493)
  Sätt dig i första parkett och få en blick över den förgågna världen; allt från antikens historik till nutidens populärkultur. Exempel på program: Den försvunna skattens hemligheter, Krigsfabriker, Forntida apokalyps.

 4. Viasat Nature HD (495)
  Hela familjens naturkanal som visar högkvalitativa djur- och naturdokumentärer från när och fjärran. Exempel på program: Ormfångare i Australien, Megazoo i Australien, Vildmarksveterinären, Flodmonster.

 5. Love Nature 4K (229)
  Love Nature är en kanadensisk specialkanal som sänder dokumentärer och serier om naturen och det vilda livet. Här får du följa med nyfödda djur, liv på bondgården, fiskar och däggdjur i vattnet, djur på savannen, farliga rovdjur, stora katter och djur som blivit räddade. Speciellt på söndagar visas innehåll som passar de yngre i familjen. Kanalen kräver att din tv har 4K-stöd.

 6. France 24 English HD (353)
  Fransk nyhetskanal med nyheter och aktualitetsprogram på engelska.

 7. TRT World HD (356)
  Turkisk nyhetskanal med nyheter och aktualitetsprogram på engelska.

 8. Bonuskanalen
  Information om vilken kanal som är månadens bonuskanal hittar du under nyheterna på websidan.

Har du kabel-tv men inget tv-kort?

Kontakta kundtjänsten om du vill ha ett, så hjälper vi till!

Tv-kort (2,90 €/mån) finns också på Euronics och Gigantti i Ekenäs samt EKM i Hangö.