På grund av coronaviruset har de flesta betydande sportligorna blivit pausade. Detta påverkar C More Total- och Sport- samt Viasat Kulta-, Urheilu-, Jalkapallo-, Jääkiekko- och Golf- kanalpaketens innehåll.

  • C More Sport -kanalpaketet har utvidgats med allt innehåll från C More Total, dvs. serier, filmer och barnprogram.
  • Priset på både C More Sport- och C More Total -kanalpaketen 1.3 - 30.4 är 12,95 €/mån.
  • Viasat Urheilu, Jalkapallo, Jääkiekko och Golf -paketens innehåll har utvidgats till att omfatta alla kanaler från kanalpaketet Viasat Kulta och dessa kanalpakets pris är 19,95 €/mån från och med 16.3.


Gör en kanalsökning om kanalerna inte automatiskt kommer fram i din tv. De sänkta priserna syns på kundernas kommande fakturor. Som det ser ut i nuläget, är prisen för Viasat -paketen i kraft under den tiden som undantagstillståndet kräver det, men åtminstone till slutet av mars. 

Dessutom strävar kanalbolagen efter att skaffa nytt, intressant innehåll till sina sportkanaler trots undantagstillståndet. Du kan till exempel se på SPORT LIVE på Viasat Urheilu-kanalen och Viaplay vardagar kl. 19.00 och 20.00. Vi informerar mer när vi får information från kanalbolagen.

Du kommer väl ihåg, att motsvarande innehåll i streamingtjänsten ingår när du beställer ett Viasat- eller tidsbundet C More -kanalpaket från oss!

Kontakta kundtjänsten om det är något du undrar. 

AKTUELLA ERBJUDANDEN