Längs med den digitala riksvägen hittas nuförtiden alla tjänster som en människa behöver. Nu kan du även hjälpa dina nära och kära till den digitala riksvägen där informationen flödar med ljusets hastighet. Ta med dem på bio, lyssna på musik, utmana dem att spela, ring videosamtal och streama filmer – på nätet finns det mycket att göra tillsammans.

Erbjud din kaveri ett avgiftsfritt Fiberbredband under den första månaden, och för varje rekommendation får du en gratis månad åt dig själv. Om din kaveri bor i egnahemshus och beställer en fiberanslutning, får båda varsitt Fiberbredband avgiftsfritt i två månaders tid. Erbjudandet gäller endast områden där Karis Telefons fibernät redan är byggt, eller byggs i år. Läs noggrannare kampanjvillkor i slutet av sidan och skicka iväg dina rekommendationer!

Kontrollera tillgängligheten!

 

Förbered dig på framtidens utmaningar

I hemmet har mängden apparater som kräver en nätanslutning ökat kontinuerligt, och det finns datorer, tablets och smarttelefoner så att det räcker och blir över. Den moderna teknologin gör livet lättare, men ställer högre krav på anslutningen i form av pålitlighet och dataöverföringskapacitet. Datamängden för kommunikation växer i takt med att de olika apparaternas mängd ökar.

Underhållning står för en stor del av bandvidden. Många har bytt ut det traditionella tv-tittandet mot användning av streamingtjänster, och det är allt mer populärt att spela online. En snabb förbindelse säkrar ett smidigt bildflöde med högsta möjliga kvalitet utan att bilden hakar upp sig. Ett hem är mer värt när det är anslutet till fibernätet.

Finland, föregångare i den teknologiska utvecklingen

Finland är en föregångare vad beträffar både framtida tjänsters smidighet samt ett omfattande, fungerande nät. Bankärenden, nyhetstjänster och kontakten till olika myndigheter har redan länge varit nätbaserade, och i fortsättningen kommer exempelvis utbildning och hälsovårdstjänster i en allt högre grad att flytta ut till den digitala världen. Även distansarbete har blivit allt vanligare.

Samtidigt som hela världen kommer närmare, sker en fortsatt tillväxt av överförd datamängd, vilket innebär att förbindelserna måste leva upp till den förväntade nivån. Fiber möjliggör tjänsternas utveckling och garanterar funktionaliteten för åratal framåt även i sådana fall att kravnivån skulle höjas. Hoppa på framtidens tåg redan nu!

Kampanjens villkor

Den som rekommenderar får sin förmån då den nya kunden är ansluten till vårt nät och tagit sina tjänster i bruk. Kampanjen gäller egnahemsområden där vårt fibernät redan är byggt, eller byggs i år, samt bostadsbolag som redan är anslutna till vårt fibernät.

Ifall det nya Fiberbredbandet kopplas i ett bostadsbolag, får båda var sin gratismånad. Ifall den nya kunden beställer en ny fiberanslutning till sitt hus, får båda två månader gratis var av Fiberbredbandet.

Istället för gratis surf kan den som rekommenderar välja ett nytt modem eller en Wi-Fi åtkomstpunkt. Modemets värde är 119-229 €, beroende på vilken teknik som används i huset. Wi-Fi åtkomstpuktens (wifi-sändarens) värde är 129 €.

Kampanjen är i kraft tillsvidare. Vi ber den nya kunden att meddela rekommenderarens namn i samband med beställningen. Skriv namnet på personen som du fått en rekommendation av, i fältet för ytterligare information, ifall du beställer via nätet.

Beställ här!

Skicka en rekommendation till din kaveri och till oss här

Vi kontaktar dig endast om din kaveri gör en beställning baserad på din rekommendation.

 

Jag rekommenderar fiber åt min kaveri:

Meddela oss om ditt intresse ifall det ännu inte finns fibernät på ditt område, för vi planerar vårt fortsatta byggande enligt intresseanmälningarna.