Den moderna 100-åringen erbjuder en

RABATT PÅ 100 EURO

I år fyller Karis Telefon otroliga 100 år. Jubileet till ära ger vi en rabatt på 100 euro när du beställer en ny fiberanslutning. 

Varför fiber?

Distansarbetar du eller ser ni på nätbaserade filmer och serier via datorn eller smart-tv:n? Kanske du spelar eller överför stora filer över nätet? För allt detta bidrar fiberanslutningen med både snabbhet och pålitlighet. Den gör nätanvändningen smidigare än förr, ökar på inomhuskomforten och höjer på hemmets värde.


Med fibern får du:

  • Din egen supersnabba internetanslutning som inte påverkas av grannarnas anslutningar, hastigheter upp till 1 000/200 Mbit/s.
  • Kabel-tv med ca 20 gratiskanaler och ett brett betalkanalutbud. Med fibern kan du alltså ersätta de antenn- och utrustningsinvesteringar som den kommande övergången av antennätet till T2 medför.
  • Smidig förbindelse till alla nättjänster i världen.


Erbjudandet är i kraft 1.9 - 31.10.2020 för egnahemskunder på områden där fibernät redan byggts. Priset inkluderar grävarbetet på din gård ända fram till huset. Erbjudandet förutsätter beställning av fibertjänster (FiberHem-paket eller Fiberbredband). Anslutningsavgiften norm. 1050-3000 €. 

Varför Karis Telefon?

Vi kan fiber och vi finns nära till hands. Vi är verksamma modernt och allt mer digitalt, men det är alltid lätt att nå oss. Du kan alltid ringa. Vi vill arbeta som människor för människor – och underlätta just din vardag.

Gör så här

1.

Kontrollera nedan om ditt hem har tillgång till fiber. Skriv in din adress och tryck på pilen.

2.

Om fiber finns tillgängligt på ditt område, välj "Jag vill beställa fiberanslutning".

3.

Välj ett FiberHem-paket eller Fiberbredband med den hastighet du önskar.

4.

Fyll i resten av informationen och skicka beställningen till oss.