Paras tapa tutustua kanavapakettiin, on ehdottomasti tarttumalla tarjoukseen! Tällä sivulla löydät kaikki ajankohtaiset kanavapakettitarjouksemme.

3.12. alkaen Viaplay ja Elisa Viihde Aitio yhdistyvät yhdeksi Elisa Viihde Viaplay suoratoistopalveluksi. Tämä tarkoittaa sitä, että jatkossa voit nauttia entistä laajemmasta elokuvien ja sarjojen tarjonnasta, missä ja milloin vain haluat.

Kuukauden bonuskanava on CBS Reality kanavapaikalla 307.

Vanhan kupariverkon palvelut suljetaan 31.12.2020. Tästä pääset lukemaan kysymyksiä ja vastauksia sulkuun liittyen. 

Erityisesti iäkkäämpien voi olla vaikea ymmärtää, mitä palveluiden sulku käytännössä tarkoittaa, joten keskustele mielellään asiasta iäkkäiden sukulaistesi ja naapureidesi kanssa.

Otathan yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse, mikäli jokin askarruttaa. Huomioi, että asiakaspalvelupisteidemme ovet ovat suljettuina, joten soitathan meille ensin, niin sovimme tarvittaessa käynnistä asiakaspalvelupisteessä. 

Kuituliittymässä jokaisella asiakkaalla on oma yhteys perille omakotitaloonsa saakka. Kuidun kapasiteetti on kaapelin osalta lähes rajaton, joten päinvastoin kuin kaikissa mobiiliverkon liittymissä, naapureiden nettiaktiivisuus ei vaikuta yhteyteen.

 

Mitä kannattaa ajatella netin kannalta, kun rakentaa tai remontoi taloa? Muista liittymätarve niin ulko- kuin sisätöissäkin. Olemme kooneet parhaat vinkit rakentajalle ja remontoijalle.

Disney XD -kanava jää pois valikoimasta. Disney XD kuuluu vuoden vaihteeseen asti kanavapaketteihin M, L, V premium ja V series & film. Tämän jälkeen Disney panostaa jäljelle jääviin Disney Channel ja Disney Junior -kanaviin.

Fine Living -kanava jää pois valikoimasta. Fine Living kuuluu vuoden vaihteeseen asti L-kanavapakettiin, jonka jälkeen se korvataan ruokakanavalla Godare (285). 

Kuitukaista asuntoyhtiöiden asukkaille

Uusille asiakkaille asuntoyhtiöissä tarjoamme avausmaksun, päätelaitteen sekä vauhdikkaat nopeudet edullisesti.

Maanantaina 26.10.2020 läntisen Uudenmaan oma teleyhtiö Karjaan Puhelin täyttää 100 vuotta. Harva satavuotias on yhtä virkeä ja notkea kuin tämä nuorekas vanhus! 

Esivalmistelu aurinkovoimalan asennusalueella Tammisaaren Koivuniemessä kantatien 25:en ja rautatien välissä on nyt valmis, joten maarakennustyöt voivat alkaa. Ensimmäisessä vaiheessa suoritetaan kaivuutyöt, paalutus ja kaapeloinnin valmistelu. Aurinkovoimalaan asennetaan yhteensä 2776 paneelia, joiden yhteisteho on yli 1MW.

Projekti on Raaseporin Energian, Raaseporin kaupungin ja Karjaan Puhelimen välinen yhteistyö.

Vastaava aurinkovoimala näyttää todellisuudessa tältä.