Nyt voit kuunnella podcastimme ensimmäisen jakson. Ensimmäinen jakso kertoo puhelimesta ja sen saapumisesta Suomeen ja Länsi-Uudellemaalle, ensimmäisistä haasteista ja panostuksista, vakaudesta ja suurista investoinneista, puhelinliittymistä, uusista kaapeleista ja ensimmäisestä automatisoinnista. Satavuotishistoriikimme "Puhelintolpista kuitukaapeleihin" on kirjoittanut Christoffer Holm.

Kuuntele tästä: 1. Puhelinyhtö seudun parhaaksi | 1920-1938 

Lehdistötiedote 4.9.2020

Inkoon kunnalle kantatie 51:n liikenneturvallisuuden parantaminen on ensisijaisen tärkeää, ja kunta edistää tätä useilla rintamilla. Yksi hankkeista, Route 51 -älytiehanke, on saanut tuekseen vahvan toimijan, kun hanketta jo pidempään seurannut VTT on ilmaissut kiinnostuksensa viedä hanketta eteenpäin.

Hanketta on tähän asti toteuttanut Inkoon kunta yhteistyössä Karjaan Puhelimen ja Raaseporin Energian kanssa. Lisäksi Nokia, Destia ja moni muu taho ovat osallistuneet valmistelutyöhön.

Julkaisemme satavuotisjuhlavuotemme kunniaksi blogipostauksia ajankohtaisista aiheista. Lue Johanin blogipostaus kyberturvallisuudesta.

Tähän olemme koonneet syksyn C More ja V sport, series & film -kanavien tarjonnan.

Haluatko saada selvemmän käsityksen kuituprojektien verkonrakennusprosessista; suunnitteluvaiheesta siihen asti, että kuitukaapeli kaivetaan perille liittymän tilanneille taloille? Katso uusi verkonrakennusvideomme!

Odotatko kuituliittymän asennusta, tai olet muuten vaan kiinnostunut tietämään, kuinka asennukset hoidetaan kodeissa? Katso uusi kotiasennusvideomme!

Tästä löydät lisää tietoa kaivuutöistä ja asennuksesta. 

Paras tapa tutustua kanavapakettiin, on ehdottomasti tarttumalla tarjoukseen! Tällä sivulla löydät kaikki ajankohtaiset kanavapakettitarjouksemme.

Karjaan Puhelin täyttää tänä vuonna huikeat 100 vuotta. Juhlan kunniaksi tarjoamme uusiin valokuituliittymiin 100 euron liittymisalennuksen.

TILAA

Toimiiko kuituliittymäsi parhaalla mahdollisella tavalla omakotitalossasi? Saathan kaiken hyödyn irti linjastasi? Myös langattomasti?

Nosta nyt Kuitukaistasi nopeus 500 MEGAAN!

Kuitukaista asuntoyhtiöiden asukkaille

Uusille asiakkaille asuntoyhtiöissä tarjoamme avausmaksun, päätelaitteen sekä vauhdikkaat nopeudet edullisesti.

Kanava TV-3 International on lisätty Venäjä-kanavapakettiin, kanavapaikalle 379.