V sport, series & film -kanavapakettitilaajillemme Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelu


Kun tilaat meiltä V sport, series & film -kanavapaketin, saat käyttöoikeuden vastaavaan Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalveluun. Elisa Viihde Viaplayn sisältö riippuu valitusta V sport, series & film -paketista:

 • V series & film: Elisa Viihde Viaplayn elokuvat ja sarjat
 • V premium: Elisa Viihde Viaplay Total (elokuvat, sarjat, kaikki urheilusisältö sis. golf)
 • V sport golf: Elisa Viihde Viaplayn golftarjonta


Ole yhteydessä asiakaspalveluun, mikäli haluat tilata suoratoistopalvelun erillisenä palveluna. Tarjoamme seuraavat suoratoistopalvelut minkä tahansa muun palvelun yhteydessä: 

 • Elisa Viihde Viaplay 12,99 €/kk (vain elokuvat ja sarjat)
 • Elisa Viihde Viaplay Total 44,99 €/kk 

Käyttöönotto: 

 1. Aloita menemällä osoitteeseen signup.viaplay.fi ja seuraa sivulla annettuja ohjeita.

 2. Tarvittaessa saat lisäapua koostamistamme käyttöohjeista

 3. Rekisteröintiä varten tarvitset kaapeli-tv-palveluiden omahallintatunnuksen. Mikäli sinulla ei vielä ole tunnusta tai sinulla on muuta kysyttävää, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Katso missä ja milloin haluat, myös offline-tilassa

Elisa Viihde Viaplayta voi katsoa tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella, pelikonsolilla, Chromecastilla, Apple TV:llä tai Smart TV:llä. Valitset itse missä ja milloin haluat katsoa. Voit myös aloittaa ohjelman katsomisen vaikka tietokoneella, pysäyttää kesken ja jatkaa samasta kohtaa tabletilla. Toimii kaikilla Elisa Viihde Viaplay -alustoilla. 

Elisa Viihde Viaplay-sovelluksen avulla voit ladata sisältöä älypuhelimelle tai tabletille ja katsoa ilman nettiyhteyttä vaikkapa lennolla, automatkalla tai mökillä.


C More -kanavapakettiasiakkaillemme C Moren suoratoistopalvelu

Kun tilaat meiltä C More -kanavapaketin määräaikaisella kampanjalla, saat käyttöoikeuden vastaavaan C More -suoratoistopalveluun.

KANAVAPAKETTITARJOUKSET  

Käyttöönotto:

 1. Aloita menemällä osoitteeseen www.cmore.fi/koodi ja seuraa annettuja ohjeita.

 2. Lisäapua saat koostamistamme käyttöohjeista.

 3. Tarvitset käyttöönotossa meiltä saamasi aktivointitunnuksen, jonka löydät tilausvahvistukseltasi. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli et löydä tunnustasi.

C Moren katsominen

 • Palvelun katsominen onnistuu iOS- ja Android-mobiililaitteilla, Windows- ja Mac-tietokoneella sekä eräillä älytelevisioilla.
 • C Moren saa näkymään ilman television omaa sovellusta käyttämällä esim. Chromecastia tai Applen Airplaytä.
 • Voit käyttää C More -tunnustasi maksimissaan kahdessa laitteessa samanaikaisesti. Näiden lisäksi voit katsoa myös kaapeliverkon C More -kanavapakettia samanaikaisesti.